Ο Γελαλής έδωσε τη λύση!

Ο Όλυμπος Γόννων ευτύχησε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, καθώς επιβλήθηκε εντός έδρας με 1 – 0 του Ηρακλή Λάρισας για την 28η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Λάρισας.

Ο Όλυμπος Γόννων ήταν αυτός που κατάφερε πρώτος να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες του και να μετουσιώσει μία εξ’ αυτών σε γκολ. Πιο συγκεκριμένα, ήταν το 19ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Γελαλής με ιδανικό τελείωμα από πλεονεκτική θέση, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Στη συνέχεια του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι κράτησαν το υπέρ τους σκορ και πήγαν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους προβάδισμα. Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα η εικόνα του παιχνιδιού, όπως και το σκορ δεν άλλαξαν και έτσι η ομάδα των Γόννων πανηγύρισε τη νίκη με 1 – 0 χάρη στο τέρμα του Γελαλή.

Τα Γκολ

1 – 0 19′ Γελαλής.

Η Σύνθεση

Ηρακλής Λάρισας (Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Ντάτσι, Μαξακούλη Αναγνώστου (75′ Ράπτης) Δραγατσίκης, Παϊτέρης, Ζέρβας (80′ Γκαλαφάγκας) Ζτούπης (65′ Καμέας) Γαργάλας, Νταφόπουλος Βέλας, (75′ Παπαγεωργίου), Ράμα (80′ Πατσιαντζής).

Διαιτητική Τριπλέτα
Σκάρπας, Μπατζιανούλης, Τζιμούρτος.