Πήρε αυτό που ήθελε η Νέα Πολιτεία!

Από ένα ημίχρονο είχαν στην Νέα Πολιτεία η τοπική ομάδα της Αστραπής με τον Σμόλικα Φαλάνης. Πέρα από τα ημίχρονα τα δύο συγκροτήματα μοιράστηκαν και από έναν βαθμό, έπειτα από μια χορταστική ισοπαλία με 2 – 2.

Με σκόρερ τον Δημήτρη Αρσένη με σουτ στην κίνηση στο 24′ η Αστραπή Νέας Πολιτείας άνοιξε λογαριασμό με τα αντίπαλα δίχτυα για να πάρει την σκυτάλη στο 27′ ο Σπύρος Μπέλτσιος και να κάνει τα τέρματα των γηπεδούχων, δύο πριν από την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι Φαλανιώτες “ξύπνησαν” και έφτασαν στην ισοφάριση. Αρχικά στο 57′ ο Κώστας Κολοβός με πέναλτι μείωσε, ενώ στο 68′ με σουτ του Γιώργου Κακαβίτση το παιχνίδι ήρθε στην απόλυτη ισσοροπία.

 

Οι Συνθέσεις

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Νίκος Γκαλίτσιος): Μαγαζιώτης, Τσούπρος, Ζαφειρούλης (46΄Ντουνούδης), Παπαμάνος, Σγουραλής, Γκιουρσάνης, Μολάς, Μπατζέλας, Αρσένης (46′ Καλτσάς), Λιούσκας, Μπέλτσιος (74′ Μπάνος).

Σμόλικας Φαλάνης (Νίκος Κακανούλιας): Γραβάνης, Δολιάνης, Πατσής, Κολοβός Κ., Λιανός, Βάνης (46′ Τανάγιας Χρ.), Μανδραβέλης, Λιάκος (46′ Ζιώγας), Μπουζούκας (46′ Μάρκου), Κόκρας, Κακαβίτσης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Μπουμαρσόπουλος, Καραμπούλας, Ευστρατίου.