Παλικαρίσιο διπλό για την Ραψάνη!
Μία σπουδαία νίκη πανηγύρισε σήμερα το απόγευμα η Σ.Σ. Ραψάνης, καθώς κέρδισε το Ελευθεραί με σκορ 1 – 3 εκτός έδρας κι έτσι βρίσκονται στην ίδια θέση της βαθμολογίας οι δύο αυτές ομάδες με είκοσι βαθμούς μετά από την 15η αγωνιστική.
Μπορεί οι δύο ομάδες να βρίσκονται στην ένατη θέση της βαθμολογίας και να έχουν είκοσι βαθμούς, όμως παράλληλα βρίσκονται οκτώ βαθμούς πίσω από την κορυφή και έξι βαθμούς πίσω από την πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα μετά και από αυτήν την αγωνιστική.
Το παιχνίδι ήταν δυνατό από την αρχή, με πολλές σκληρές μάχες στον χώρο του κέντρου αλλά και ελάχιστες σημαντικές ευκαιρίες ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη το παιχνίδι άνοιξε, η Ραψάνη πέτυχε τρία τέρματα κι έτσι σήμερα κατέκτησε τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς.
Η πρώτη καλή φάση του αγώνα σημειώθηκε στο 10ο λεπτό, όταν ο Παναγιώτης Φουσίκας βρέθηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή και πλάσαρε, όμως η μπάλα χτύπησε σε σώμα αμυντικού των φιλοξενουμένων και η αυτή κατέληξε κόρνερ.
Η απάντηση από την Σ.Σ. Ραψάνης ήρθε οκτώ λεπτά μετά, με τον Βάρσο που σούταρε από τα αριστερά και είδε την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Νίκου Χατζήνα, ενώ με την συμπλήρωση των 45′ ο Γιώργος Μέκρας τροφοδότησε τον Παναγιώτη Ευσταθιάδη και ο τελευταίος σούταρε από θέση τετ – α – τετ, όμως ο Καλογιάννης μπλόκαρε την μπάλα και κράτησε ανέπαφη την εστία του.
Με γκολ ξεκίνησε το δεύτερο μέρος η ομάδα του Αλέκου Μπατσαρά με εντυπωσιακό σουτ του Άρη Κούμε από τον χώρο της μεσαίας γραμμής του γηπέδου, όπου αιφνιδίασε τον πορτιέρο Νίκο Χατζήνα κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ελευθεραί για το 0 – 1.
Ένα λεπτό μετά, ο Δημήτρης Καββαδίας δοκίμασε ένα σουτ μέσα από την αντίπαλη περιοχή, όμως δεν βρήκε στόχο και η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του γκολκίπερ, Καλογιάννη.
Κι ενώ οι γηπεδούχοι πίεζαν για να φθάσουν στην ισοφάριση του σκορ, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πέτυχαν γκολ κι έκαναν το 0 – 2. Ο Νίκος Φαρμάκας εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά για την Σ.Σ. Ραψάνης και ο Θέμης Μπούρος με κεφαλιά δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στον νεαρό τερματοφύλακα Χατζήνα, διπλασιάζοντας έτσι τα τέρματα για την ομάδα του.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό οι παίκτες του Κώστα Ταξιάρχη απείλησαν ξανά όμως δεν έφθασαν στο γκολ, καθώς η μπάλα από το σουτ του Δημήτρη Καββαδία μετά από την πάσα του Παναγιώτη Φουσίκα δεν βρήκε την εστία των φιλοξενουμένων και πέρασε άουτ.
Η μείωση του σκορ και το 1 – 2 για το Ελευθεραί ήρθε στο 84ο λεπτό. Ο Βαγγέλης Θεοδώρου τροφοδότησε τον Κώστα Κατσαβριά, εκείνος έκανε την σέντρα από τα αριστερά και ο Γιώργος Μέκρας με κεφαλιά έκανε το 1 – 2 κι έβαλε τους γηπεδούχους και πάλι στο παιχνίδι.
Φυσικά, οι παίκτες της Ραψάνης δεν επέτρεψαν τους γηπεδούχους να φέρουν το ματς στα ίσια, καθώς αφού αυτοί πίεζαν για το 2 – 2, ο Άρης Κούμε ήταν αυτός που «σφράγισε» την νίκη με δικό του τέρμα στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης. Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Φαρμάκας βγήκε στην αντεπίθεση από τα δεξιά, «έσπασε» την μπάλα μέσα στην περιοχή και ο Άρης Κούμε με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1 – 3 για την Σ. Σ. Ραψάνης.
Οι Συνθέσεις
Ελευθεραί (Κώστας Ταξιάρχης): Χατζήνας, Θεοδώρου, Κατσαβριάς, Σαράντης, Μέκρας Χρ., Καραγιάννης, Ευσταθιάδης (77′ Λεμονής), Σκαπέρδας (46′ Μαρούδης), Μέκρας Γ., Καββαδίας, Φουσίκας.
Σ. Σ. Ραψάνης (Αλέκος Μπατσαράς): Καλογιάννης, Σινάνι Ν., Γκαραγκούνης Δ., Σινάν Ε., Τσιούλκας, Βάρσος (81′ Ιωάννου), Γκαραγκούνης Γ., Σινάνι Κ. (90+2′ Γκιώνης), Μπούρος (90+1′ Γκαραγκούνης Θ.), Κούμε, Φαρμάκας.
Διαιτητική Τριπλέτα
Νίτσας, Ακρίβος, Νίκζας.






















