Παρί: Ο Σέρχιο Ρίκο πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο 82 μέρες μετά το σοκαριστικό ατύχημα

Ο Σέρχιο Ρίκο πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο το μεσημέρι της Παρασκευής (18/8) μετά από τρεις μήνες καθημερινού αγώνα έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη.

Ευχάριστα νέα για τον Σέρχιο Ρίκο και την οικογένειά του, αφού την Παρασκευή (18/8) πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν εδώ και τρεις μήνες (82 ημέρες). Πλέον θα συνεχίσει τη θεραπεία του από το σπίτι του μαζί με τη σύζυγό του, η οποία δεν έχει λείψει στιγμή από το πλευρό του αγαπημένου της.


Ο 29χρονος τερματοφύλακας της Παρί είχε ανησυχήσει έντονα την παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα, όταν έγινε γνωστή η είδηση του σοβαρού τραυματισμού του από πτώση που είχε με το άλογο σε χωριό έξω από τη Σεβίλλη τον περασμένο Μάιο και έπεσε σε κώμα.


Η ζωή του βρισκόταν σε κίνδυνο, ωστόσο ο ίδιος αποδείχθηκε μαχητής της ζωής, βγήκε από την εντατική και από τότε καταγράφει καθημερινά σημάδια βελτίωσης.

Κατά την αναχώρησή του από το νοσοκομείο μίλησε στους δημοσιογράφους που τον περιμέναν, λέγοντας:Σας ευχαριστώ όλους για τον σεβασμό που δείξατε και ευχαριστώ όσους από εσάς είχατε χρόνο να μου στείλετε ένα μήνυμα στήριξης”.

Το instagram story του Κιλιάν Εμπαπέ
Το instagram story του Κιλιάν Εμπαπέ

Ο συμπαίκτης του στην Παρί, Κιλιάν Εμπαπέ, έστειλε το ιδιαίτερο μήνυμά του μετά τα χαρούμενα νέα με ένα story στο Instagram, που έγραψε: “Η φωτογραφία της ημέρας. Δεν θα δείτε κάτι καλύτερο από αυτό. Χαίρομαι πολύ που σε βλέπω έτσι αδερφέ μου”.



Πηγή: Sport24.gr