Πιτσίλκας για την επίθεσή στο κατάστημά του: “Μπήκαν δύο εκρηκτικοί μηχανισμοί, υπάρχει μεγάλη καταστροφή”

Ο Νίκος Πιτσίλκας βρέθηκε στο κατάστημά του που δέχθηκε επίθεση με γκαζάκια τα χαράματα της Κυριακής (23/4), δηλώνοντας ότι ανακαλύφθηκαν δύο εκρηκτικοί μηχανισμοί, καθώς και ότι έχει ήδη καταθέσει μήνυση κατ’ αγνώστων.

Η είδηση της τρομοκρατικής επίθεσης με γκαζάκια στο κατάστημα του Νίκου Πιτσίλκα σόκαρε τον μπασκετικό, αλλά και γενικά τον αθλητικό κόσμο.

Ο άλλοτε διεθνής διαιτητής – και νυν υπεύθυνος διαιτησίας της ΕΟΚ – είδε την επιχείρησή του να καταστρέφεται και με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα “larissapress.gr” αναφέρθηκε στο ζήτημα.

Αναλυτικά ο Νίκος Πιτσίλκας δήλωσε:

“Ειδοποιήθηκα από την αστυνομία για κάποιες εκρήξεις που έγιναν στο μαγαζί μου σήμερα το πρωί γύρω στις 5:15. Από ότι ενημερώθηκα, μπήκαν δύο εκρηκτικοί μηχανισμοί και στις δύο εισόδους του καταστήματος.

Υπάρχει μεγάλη καταστροφή στο κατάστημα. Η αστυνομία ήρθε και έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει. Κατέθεσα μήνυση κατ’ αγνώστων και από εκεί και πέρα θα αναλάβει η αστυνομία και η δικαιοσύνη”.

Δείτε το VIDEO:

Πηγή: Sport24.gr