Πρωταθλητής ο Αετός Μακρυχωρίου!
Πρωταθλητής του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣ Λάρισας στέφθηκε ο Αετός Μακρυχωρίου, μετά την νίκη του με 0-4 επί του Τυρνάβου, για την 24η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣ Λάρισας.
Κατακτώντας το πρωτάθλημα, ο Αετός επιστρέφει στην Α’ ΕΠΣ Λάρισας έπειτα από μόλις ένα έτος απουσίας του. Στα δύσκολα παραμένει ο Τύρναβος που πλέον έχει δύο παιχνίδια για να αποφύγει είτε τον υποβιβασμό ή ακόμη και τα μπαράζ.
Στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού δεν είχαμε κάποιο τέρμα. Αυτό όμως άλλαξε με το καλημέρα της επανάληψης, όταν στο 46ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Τσιντζιλώνης ανενόχλητος από πλεονεκτική θέση έκανε το 0 – 1 για το Μακρυχώρι. Μάλιστα, ο ίδιος ποδοσφαιριστής, ανατράπηκε στην αντίπαλη περιοχή, κερδίζοντας πέναλτι.
Την εκτέλεση του ανέλαβε ο ίδιος και δεν αστόχησε κάνοντας το 0 – 2 με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Για να έρθει στο 65ο λεπτό, ο Χύσα να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 0 – 3 και ουσιαστικά να κλειδώσει τη νίκη για την ομάδα του.
Το τελικό 0 – 4 διαμόρφωσε στο 87ο λεπτό ο νεαρός Μπιτσαράς.
Τα Γκολ
0 – 1 46′ Τσιντζιλώνης.
0 – 2 52′ (π.) Τσιντζιλώνης.
0 – 3 65′ Χύσα.
0 – 4 87′ Μπιτσαράς.
Οι Συνθέσεις
Τύρναβος (Αποστόλης Κορομηλάς): Τσούκας, Λάζος, Πέτρο, Γκόγκουρας, Γκέκα, Χότζα, Μπακού (56′ Χατζηκρανιώτης), Λέτσιος (62′ Σιούτης), Τσατσελάρι, Γαλάρας, Τσέσμα (46′ Πατρίκου).
Αετός Μακρυχωρίου (Βασίλης Ταχτιντής): Τσικρίκης, Μπλάντας, Γιαννακόπουλος, Σουπεκιώτης, Πέππας, Τζίκα, Χουτεσιώτης, Λάλλας, Γκαμπούρας, Τσιντζιλώνης, Στυμονιάρης.
Αγωνίστηκαν και οι: Χύσα, Μανωλόπουλος, Μπιτσαράς, Μητσογιάννης Β., Τριανταφύλλου.
Διαιτητική Τριπλέτα
Μπουρουζίκας, Μίχος, Πουρουτίδης.











