Ο επίλογος της καριέρας του Παναγιώτη Ρέτσου στον Ολυμπιακό γράφτηκε μα δάκρυα σήμερα το μεσημέρι (5/9) στο Ελευθέριος Βενιζέλος.
Ο 19χρονος στόπερ συνοδευόμενος από τους γονείς του, τον αδερφό του, αλλά και τον μάνατζερ του, λίγο πριν αναχωρήσει για το Ντίσελντορφ της Γερμανίας και από εκεί μεταβεί οδικώς για το Λεβερκούζεν ξέσπασε σε δάκρυα την στιγμή που έκανε δηλώσεις για όσα έζησε στον Ολυμπιακό.
Ο διεθνής σέντερ μπακ παρά τα 22.000.000 ευρώ που δαπανήθηκαν για την απόκτηση του από την Λεβερκούζεν (συνιστά νέο ρεκόρ για Έλληνα ποδοσφαιριστή) έδειξε να μην ζαλίζεται από τα νούμερα όντας προσγειωμένος. Τι είπε για τον Φέλερ, την πρώτη κλήση του από τον Πάουλο Μπέντο, που τον καθιέρωσε στην πρώτη ομάδα αλλά και τρελά ποσά που δεν τον… ζάλισαν λίγο πριν κάνει το ντεμπούτο του με την Εθνική κόντρα στην Εσθονία.
Ο Ρέτσος μίλησε στο gazzetta.gr (το μοναδικό διαδικτυακό μέσο που βρέθηκε στην αναχώρηση του για την Γερμανία), και δήλωσε έτοιμος να αντιμετωπίσει Ομπαμεγιάνγκ και Λεβαντόφσκι – παίκτες με τους οποίους έπαιζε μόνο στο FIFA πριν από δύο μήνες. Παράλληλα έστειλε το μήνυμά του σε Παπασταθόπουλο, Σταφυλίδη και Κυριάκο Παπαδόπουλου, τους οποίους θα αντιμετωπίσει στην Bundesliga.












