“Ρέφαρε” και περιμένει…
Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έπιασε την Αναγέννηση Πουρναρίου, που αγωνίζεται αύριο στο Μεσοχώρι, η Νεάπολη, επικρατώντας με το επιβλητικό 4 – 1 της Προοδευτικής Βερδικούσιας στο γήπεδο “Κουκουλίτσιος – Μουσιάρης”.
Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο “ρέφαρε” την “λευκή” ισοπαλία της προηγούμενης εβδομάδας με την Ελπίς Μεσοχωρίου, η Νεάπολη που παίζοντας… εκτός έδρας, όντας τυπικά γηπεδούχος, επικράτησε άνετα της Προοδευτικής Βερδικούσιας με 4 – 1.
Μόλις από το τρίτο λεπτό της συνάντησης οι “Ναπολιτάνοι” πήραν κεφάλι στο σκορ με δράστη τον Ζαφειράκη. Ο Καλόγηρος εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και… βαθιά. Ο Ζαφειράκης νίκησε τους πάντες στον αέρα και από το ύψος του πέναλτι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Δαούλα για το 1 – 0.
Πριν καλά – καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο Μανώλης έκανε τα τέρματα της Νεάπολης δύο, στο 15ο λεπτό. Ενώ πριν από την ανάπαυλα του ημιχρόνου φρόντισε να δώσει διαστάσεις θριάμβου με το δεύτερο του προσωπικό τέρμα στο 39ο λεπτό.
Πριν όμως την ανάπαυλα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν στο σκορ με τον Σοφοκλή Καρκατσέλα με διπλή προσπάθεια να κερδίζει τον Μόσιαλο στο 45ο λεπτό, με το 3 – 1 του ημιχρόνου να μετατρέπει την επανάληψη σε τυπική διαδικασία.
Το τελικό 4 – 1 διαμόρφωσε ο Ζαφειράκης που όπως άνοιξε τον χορό των τερμάτων, έτσι και τον έκλεισε στο 56ο λεπτό με σουτ στην κίνηση.
Οι Συνθέσεις
Νεάπολη (Νίκος Βλαχούλης): Μόσιαλος, Συγκούνας, Κοσμάς, Μπουχλαριώτης (75′ Ευαγγέλου), Καλόγηρος, Βρανάς, Γκρέτσης (24′ λ.τ. Τασούλης), Ζαφειράκης (83′ Ηλίας), Μανώλης, Καρανικολός, Ζάρρας.
Προοδευτική Βερδικούσιας (Κώστας Μπακλαβάς): Δαούλας Δ., Θάνος, Στατήρης Γ.Ρ., Μούμος, Ζεβδαλής, Μάνης, Καρκατσέλας Σ., Οικονόμου, Δαούλας Θ. (37′ λ.τ. Ιγγλέζος), Μιχαλές, Κουματζέλης.
Διαιτητική Τριπλέτα
Χήτος, Ευστρατίου, Αθανασούλας.






















