Σταμάτησε στα τέσσερα η Αμυγδαλή

Η Δόξα Αμυγδαλής έκαμψε την αντίσταση του Μυραϊκού με 4 – 0, παίρνοντας την εντός έδρας νίκη, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Γ’ ΕΠΣ Λάρισας.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν τον τρόπο για να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, όταν ο Αραμπατζής βρήκε τον απαραίτητο χώρο μέσα στην αντίπαλη περιοχή και με σουτ έκανε το 1 – 0. Ενώ δέκα λεπτά μετά, ο Κολέτσι Φλάβιο, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και τον αντίπαλο γκολκίπερ και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Αμυγδαλή κινήθηκε στα ίδια επίπεδα και στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Στεφανούλης βρήκε ωραία τον Μπαζούλη και αυτός με ψύχραιμο πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 – 0. Για να έρθει ο Κολέτσι Φ. στο 70ό λεπτό, να διαμορφώσει το τελικό 4 – 0 με δυνατό σουτ.

Τα Γκολ

1 – 0 30′ Αραμπατζής.
2 – 0 40′ Κολέτσι Φλάβιο.
3 – 0 55′ Μπαζούλης.
4 – 0 70′ Κολέτσι Φλάβιο.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Αμυγδαλής (Λάζαρος Λαζαρίδης): Κοσμάς, Στεφανούλης (60′ Ανδρέου), Αποστολόπουλος, Ντινούλης, Χατζόπουλος (70′ Μούσας), Μπάμπαλης, Οσμάνι, Κολέτσι Φλ., Αραμπατζής (35′ λ.τ. Μπίλης), Μπαζούλης, Κολέτσι Κ.

Μυραϊκός (Άρης Παπαθανασίου): Λωρίδας, Σακοράφας, Αργύρης, Ντέκας Κοσ., Οικονόμου, Λαζαρίδης, Βλάνδος, Παναγούλης, Χατζηστεφάνου, Κουμαντζέλης, Ψυμούλης.

Αγωνίστηκαν και οι: Ντέκας Κων., Μούσιος, Μπαντής.

Διαιτητική Τριπλέτα
Καραμαγκιόλας, Καπρουσιούτης, Σούρλας.