Τούπτα: «Δεν το έχω ξαναδεί αυτό, τόσο κόσμο σε εκτός έδρας παιχνίδι»
Δείτε τι δήλωσε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Λούμo Τούπτα, με αφορμή την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλου (0-2), που έγινε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στο πλαίσιο της 19ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.
Πιο Αναλυτικά
«Ήταν μία δύσκολη στιγμή, χάνω το πέναλτι και ευχαριστώ το Θεό γιατί η απάντηση ήταν άμεση και σκόραρα μετά από λίγα δευτερόλεπτα».
Βλέπουμε μια διαφορετική ΑΕΛ. Πόσο έχει ανέβει η αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών;
«Ναι νομίζω ότι η αλλαγή του προπονητή και του επιτελείου έχει παίξει το ρόλο της, σίγουρα στην αρχή το πρώτο παιχνίδι με το Λεβαδειακό ήταν δύσκολο, αλλά μετά η ομάδα αποδίδει καλό ποδόσφαιρο. Το πιο σημαντικό ότι παίζουμε ο ένας για τον άλλο και θεωρώ ότι μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι και να έχουμε ακόμα περισσότερα όμορφα αποτελέσματα».
Ένα σχόλιο για τον κόσμο;
«Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο, δεν το έχω ξαναδεί αυτό, τόσο κόσμο σε εκτός έδρας παιχνίδι, ένα μεγάλο ευχαριστώ!»











