Το έκανε να φαίνεται εύκολο…

Η Έλαφος νίκησε εύκολα εντός έδρας τον Όλυμπο Αιγάνης με 3 – 1, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ΄ΕΠΣ Λάρισας.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυναμικά την αναμέτρηση επιβάλλοντας τον ρυθμό τους. Μάλιστα γρήγορα – γρήγορα έφτασαν κοντά στο γκολ. Όταν στο 5ο λεπτό, ο Καρανικόλας σούταρε, όμως στάθηκε άτυχος σημαδεύοντας το δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Ωστόσο λίγο αργότερα η Έλαφος κατάφερε να πετύχει το πολυπόθητο γκολ. Ωραία κάθετη πάσα του Καρανικόλα για τον Ηλία Σφέτσο και αυτός με πλασέ “άνοιξε” το σκορ για την ομάδα του. Μάλιστα στο 36΄οι γηπεδούχοι είχαν κι άλλο δοκάρι σε κεφαλιά του Καρανταγλή!

 

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε καθόλου και στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης ο Παπάζογλου με διπλή προσπάθεια, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Για να έρθει στο 74΄ο Καρανικόλας με σουτ μετά από πάσα του Ηλία Σφέτσου να κάνει το 3 – 0.

Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι, ήταν να πετύχουν το γκολ της τιμής στην εκπνοή του αγώνα, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 3 – 1.

Η Σύνθεση

Έλαφος (Στέλιος Αναγνώστου): Μάνδαλος, Κατσανάκος, Παπάζογλου (65′ Αναγνώστου Β.), Ζυγογιώργος, Ντάρης, Καλόγηρος, Σφέτσος Ηλ., Στογιάννοφ (46′ Αναγνώστου Σ.), Καρανταγλής, Καρανικόλας, Φλώρος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Γκαραβέλης, Ζαχαρός, Παλαμίδας.