Το έκρινε ο Τσιούτσιας!

Με τον Αλέξανδρο Τσιούτσια να σκοράρει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, ο Απόλλωνας Λάρισας «άλωσε» την έδρα του Μαυροβουνίου (γήπεδο Βουναίνων) με 1 – 0 και συνέχισε νικηφόρα στην 7η Αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Λάρισας.

Μετά τα αναγνωριστικό πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης, ο Απόλλων Λάρισας κατάφερε να επωφεληθεί των ευκαιριών που δημιούργησε και μία εξ’ αυτών μπόρεσε να τη μετατρέψει σε γκολ. Ήταν το 20ο λεπτό του παιχνιδιού, όταν ο Αλέξανδρος Τσιούτσιας με ιδανικό τελείωμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Οι οποίοι μάλιστα, προστάτεψαν το υπέρ τους αυτό προβάδισμα και πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με τη διαφορά ενός τέρματος. Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα, ο Απόλλωνας Λάρισας προστάτεψε το υπέρ του προβάδισμα και δεν άφησε τους γηπεδούχους να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω από το ματς.

Έτσι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή στην αναμέτρηση, βρήκε τους ποδοσφαιριστές του Τάσου Βενέτη, να πανηγυρίζουν τη πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη με 1 – 0.

Τα Γκολ

0 – 1 20′ Τσιούτσιας.

Οι Συνθέσεις

Α.Ο. Μαυροβουνίου (Δημήτρης Κουκουλιάφκας): Αναστασίου, Μπάγκας Δ., Κακαζούκης, Σταμέκος, Μπάγκας Κ., Μπατζέλας Ν., Λάλλος, Πιτσίλκας (75′ Αρχοντούλης), Μπέτσης, Κυριακίδης (61′ Ακριβόπουλος), Πράπας.

Απόλλων Λάρισας (Τάσος Βενέτης): Φαρμάκας, Νικολακούλης, Διβανές, Μπόρος (67′ λ.τ. Τερζούδης), Μπαγιώτας, Μπουκουβάλας, Σιάτρας (67′ Χατζής Κ.), Χατζηλιόντας (75′ Σκούπρας), Γερεντές Θ. (60′ Τσαπατόρης), Τσιούτσιας, Κούρτι.

Διαιτητική Τριπλέτα
Στάικος, Δεδικούσης, Βαλιώτης.