Τρίποντο εν μέσω… Πρισακάρου!
Μία σπουδαία νίκη πήρε την 12η αγωνιστική ο Μαχητής Τερψιθέας, όπου και κέρδισε της πρωτοπόρου Πελασγιώτιδας εντός έδρας με 1 – 0!
Το μοναδικό τέρμα στον αγώνα πέτυχε στο 70ο λεπτό ο Πρισακάρου και το συγκρότημα του Βαγγέλη Στεφανή έφθασε τους εννέα βαθμούς. Από την άλλη πλευρά, παρά την ήττα στην πρώτη θέση έμεινε η ομάδα του Γιώργου Χατζή έχοντας είκοσι τρεις βαθμούς.
Στο 58ο λεπτό του αγώνα, ο Κατσής εκτέλεσε φάουλ για τους γηπεδούχους, ο πορτιέρο Βασίλης Κιός απέκρουσε αρχικά, όμως η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας και έπειτα πέρασε κόρνερ.
Δώδεκα λεπτά μετά, ο Πρισακάρου με ιδανικό πλασέ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Σεΐζη κέρδισε τον γκολκίπερ της Πελασγιώτιδας και η μπάλα σταμάτησε στα δίχτυα των φιλοξενουμένων για το 1 – 0.
Στην τελευταία ουσιαστική φάση του αγώνα και στο 85ο λεπτό, ο Σεΐζης έκανε σέντρα από πλάγια θέση και ο Χατζηκαμαγιάννης με σουτ από την μικρή περιοχή δεν βρήκε στόχο και η μπάλα πέρασε λίγο έξω από την εστία του τερματοφύλακα, Βασίλη Κιού.
Οι Συνθέσεις
Μαχητής Τερψιθέας (Βαγγέλης Στεφανής): Παπαρσένος, Κουτσογιαννούλης, Παπαδημητρίου, Σκαφιδάς (26′ λ.τ. Σιδέρης), Ηλιόπουλος, Καρκατζιάς, Πατσιούρας Δ. (87′ Καμπουρογιάννης), Πρισακάρου, Κατσής, Σεΐζης, Δολμές (77′ Χατζηκαμαγιάννης).
Πελασγιώτιδα (Γιώργος Χατζής): Κιός Β., Μιχαήλ, Τέλλιος, Κατράνας, Τσέλα (80′ Τεκέδης), Τσαβαλιάς (60′ Χίσα), Μαρουσούλης (70′ Λαζαρίδης), Αναστασίου, Δαμασιώτης, Κιός Σ., Κατσάβας.
Διαιτητική Τριπλέτα
Στεργίου, Ζαχαρός, Κοντοβασίλης Ν.











