Υφαντής και… νίκη!
Χάρη στο τέρμα που πέτυχε ο Βαγγέλης Υφαντής στο 40ο λεπτό του αγώνα, η Γλαύκη επικράτησε με 1 – 0 του Αβέρωφ εκτός έδρας και πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής.
Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός με δικό του τέρμα έδωσε την νίκη στον σύλλογο του Θοδωρή Σκύφτα, ο οποίος και πανηγύρισε σήμερα την πρώτη του νίκη με αυτήν την αγωνιστική να είναι η δεύτερη στον πάγκο της Δάφνης Γλαύκης.
Έτσι, οι «πράσινοι» έφθασαν τους δέκα τρεις βαθμούς, όπου και πέτυχαν μία νίκη – ανάσα, ενώ το συγκρότημα του Νίκου Γκαλίτσου έμεινε στους οκτώ βαθμούς.
Στο 40ο λεπτό λοιπόν, ο Δημήτρης Μπατζογιάννης εκτέλεσε κόρνερ και ο Βαγγέλης Υφαντής με όμορφη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αβέρωφ και του Δημήτρη Μάνου και πραγματοποίησε το 0 – 1.
Βέβαια, οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες ευκαιρίες με τους Βαγγέλη Μούτσιο και Γιώργο Ελευθέρογλου, όμως η Γλαύκη κατάφερε στο τέλος να πανηγυρίσει σήμερα μία πολύ σημαντική νίκη.
Οι Συνθέσεις
ΠΑΟΛ Αβέρωφ (Νίκος Γκαλίτσιος): Μάνος, Μούτσιος, Ζαφειρούλης (40′ λ.τ. Γκουτσιούδης), Ντελόπουλος (50′ λ.τ. Ελευθέρογλου), Γεννητσεφτσής, Σιαμαντούρας, Κωφός, Κουτσάκης, Χατζής (70′ Κωδέλι), Γιώργης, Σχοινάς.
Δάφνη Γλαύκης (Θοδωρής Σκύφτας): Κουκούτσης, Μουμίν, Υφαντής, Καραχάλιος, Τσιώλης Ευάγγ., Τσιώμης (46′ Τσιώλης Ν.), Αγγελακόπουλος (89′ Βράκας Χρ.), Κολιοφούτης, Μπατζογιάννης (90′ Τζιότζιος), Φώτος, Βεργής.
Διαιτητική Τριπλέτα
Κουκούλης, Γκανάτσιου, Ντελέζος Θ.











