Χωρίς Ίσκο η Μπέτις με τον Παναθηναϊκό, ίσως προλάβει ο Άμραμπατ (vid)

Χωρίς Ίσκο η Μπέτις με τον Παναθηναϊκό, ίσως προλάβει ο Άμραμπατ (vid)

Μια σημαντική απουσία θα έχει σίγουρα ο Μανουέλ Πελεγκρίνι ενόψει της αναμέτρησης απέναντι στους «πράσινους» για την φάση των «16» του Europa League αφού ο Ισπανός μεσοεπιθετικός δεν θα προλάβει να αγωνιστεί στην αναμέτρηση της Αθήνας.

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί την Μπέτις την προσεχή Πέμπτη (12/3) με τον Χιλιανό τεχνικό των Ανδαλουσιάνων όπως δήλωσε ο ίδιος μετά την αναμέτρηση απέναντι στην Χετάφε να μην έχει στην διάθεση του τον Ίσκο αντίθετα με τον Σοφιάν Άμραμπατ ο οποίος έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και έχει αυξήσει σημαντικά τις πιθανότητες παρουσίας του στην αναμέτρηση απέναντι στην ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ.

Οι δηλώσεις του Μανουέλ Πελεγκρίνι:

«Ο Ίσκο έχει σημειώσει αρκετά καλή πρόοδο, αλλά δεν θα είναι διαθέσιμος πριν από τη διακοπή. Μετά τη διακοπή θα δούμε αν μπορεί να ενταχθεί στις ομαδικές προπονήσεις και, μόλις επιστρέψει σε αυτές, θα χρειαστούν περίπου δύο εβδομάδες για να ενσωματωθεί πλήρως στην ομάδα».



Πηγή: ertsports.gr