(Χ)ωρίς γκολ…
Σε ένα ματς που δεν διεκδικεί… “δάφνες” ποιότητας, ο Φαλανιακός υποδέχτηκε τον Αετό Μακρυχωρίου, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες χωρίς σκορ.

Ο Φαλανιακός πρόσθεσε ακόμη έναν βαθμό, φτάνοντας συνολικά τους 8 και την 14η θέση και χρειάζεται βαθμούς για να ξεφύγει από την επικίνδυνη θέση ζώνη του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη το Μακρυχώρι βρίσκεται πιο ψηλά, στην 12η θέση, έχοντας 11 βαθμούς.

Στον αγώνα τώρα οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων δεν κατάφεραν να παρουσιαστούν αποτελεσματικοί και έτσι το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης βρήκε τους Φαλανιακό και Μακρυχώρι να πηγαίνουν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα χωρίς σκορ.


Στην “επανάληψη” η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε, χωρίς να υπάρχει η μεγάλη φάση. Έτσι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, βρήκε τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό μετά από αυτή τη “λευκή” ισοπαλία.


Οι Συνθέσεις
Φαλανιακός (Φερραίος Γιαννακός): Καλαμάτας, Μαχαίρας, Γκάζι, Αλατάς Δ. (40′ λ.τ. Αλατάς Ι.), Πανταζής Γ., Λιλολάρι, Κλούρας, Βαρσάμης, Λυγούρας Χρ., Παπαγεωργίου, Ντανίκας.
Αετός Μακρυχωρίου (Γιάννης Μπουρνάκας): Πουτσιάκας, Γκαμπέτας, Τίκος, Δάσσιος Ι. (25′ λ.τ. Μπουζώνας), Χριστιανίδης, Παυλόπουλος, Μάντζιαρης, Κουσιάς, Φουσίκας, Πάσιος, Αργύρης.
Διαιτητική Τριπλέτα
Τσιοφλίκη, Νατσιούλας, Μάνος.











