2 στα 2 τα Σουφλάρια

Την δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πανηγύρισε ο Α.Ο.Σουφλαρίων,αυτή τη φορά απέναντι στους Πελασγούς,σε ένα συναρπαστικό αγώνα που κράτησε την αγωνία στα ύψη μέχρι το τέλος.

Το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά με την φιλοξενούμενη ομάδα να επιβάλει τον ρυθμό της και να παίρνει ένα γρήγορο προβάδισμα στο τέλος της πρώτης περιόδου με 5-18.Στη δεύτερη περίοδο τα Σουφλάρια ισορρόπησαν το ματς και κατάφεραν να μειώσουν την διαφορά σε 20-29.

Στην επανάληψη η ομάδα του Αντώνη Κυρατζή αλλάζοντας την άμυνά της και πιέζοντας την αντίπαλη ομάδα κατάφερε να κάνει πολλά κλεψίματα με αποτέλεσμα να εκδηλώσει πολλούς αιφνιδιασμούς και να φέρει το παιχνίδι στο καλάθι στο τέλος της 3ης περιόδου(36-38).Στο τελευταίο δεκάλεπτο το προβάδισμα άλλαζε συνεχώς με τις δυο ομάδες να τα δίνουν όλα για την νίκη και τα Σουφλάρια που είχαν σε πολύ καλή μέρα τους Καστώρη (17) και Ναυρωζίδη (15, 7 ριμπ) να παίρνουν μια διαφορά 4 πόντων 1′ πριν τη λήξη.Εκεί οι δυο ομάδες μπήκαν στην διαδικασία των φάουλ με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στο 61-54.

Στα αρνητικά της αναμέτρησης η αποβολή του προπονητή των Πελασγών εξαιτίας των πολλών διαμαρτυριών προς τους διαιτητές της αναμέτρησης.

Τα δεκάλεπτα:5-18,20-29,36-38,61-54

Σουφλάρια(Κυρατζής): Γκατζώνας 12(1), Ζέρβας 8, Μπαριώτας, Γκόλτσος 5 , Ναβρωζίδης 15 , Καστώρης Ζ 17 (2), Κυρατζής, Λυτσιούλης, Κολτσίδας, Πολυμέρου 4, Κονδιλόπουλος