9 χρόνια από την «γλυκότερη – Γαλατική» εκστρατεία!

Ο Κεραυνός Παραποτάμου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα «Γαλατικό» χωριό. Στα πλαίσια μιας εκστρατείας το μακρινό κατά εννέα χρόνια πλεόν, 2011, ο Κεραυνός Παραποτάμου έγραψε την πιο «γλυκιά» του εκστρατεία σαν σήμερα, στις 24 Μαρτίου του 2011.

Η χρονιά 2010/2011 διαδεχόταν μια σεζόν η οποία σώθηκε τη τελευταία αγωνιστική και με «σπόντα» με τον Κεραυνό να ανανεώνει το εισιτήριο της παραμονής του στην Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας για μια ακόμη ποδοσφαιρική χρονιά, ελέω παραμονής του Απόλλωνα Λάρισας στη Δ΄ Εθνική κερδίζοντας το Καστράκι.

Το καλοκαίρι και μετά από ριζικές αλλαγές, οι οποίες ξεκίνησαν από τον προπονητικό θώκο και έφτασαν έως και τη… μισή ομάδα. Ο Κώστας Μπακατσής διαδέχθηκε τον Γιώργο Κοτσανούλη στο πάγκο της ομάδας και η διοίκηση του Κεραυνού το καλοκαίρι για πρώτη φορά στα χρονικά του συλλόγου διοργάνωσε αυτό που εμείς οι «μανατζερικοί» λέμε, trials!

Και το εγχείρημα πέτυχε από τη πρώτη κιόλας σεζόν με την ομάδα να φτάνει έως τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Λάρισας αποκλείοντας μεταξύ άλλων και τον πολύ δυνατό εκείνη την εποχή Μαχητή Τερψιθέας παραμονές Πρωτοχρονιάς με ένα γκολ σχεδόν από το κέντρο του Ενέα Πρίφτη και κόντρα στη ροή του αγώνα!

Στον τελικό του Κυπέλλου η ομάδα του Κώστα Μπακατσή βρήκε απέναντί της, την πανίσχυρη Π.Σ. Ελασσόνας του Κώστα Κολομητρούση και του… μεγαλομέτοχου Ανδρέα Πάτση.

Οι διαφορές των δύο ομάδων ήταν αισθητές, παρόλα αυτά ο Κεραυνός στάθηκε στο ύψος του και «λύγισε» στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα, χάνοντας εν τέλει με 2 – 0.

9 χρόνια μετά ο Κεραυνός Παραποτάμου από πέρυσι δεν συμμετέχει σε καμιά κατηγορία της ΕΠΣ Λάρισας! Σύντομα αυτό όμως θα αλλάξει!

Και για τον λόγο αυτό, δύο πρόεδροι του παρελθόντος, ο επί 20 χρόνια πρόεδρος, Τάκης Μπαμπανίκος και ο φιναλίστ πρόεδρος, Νίκος Πετρωτός, ετοιμάζουν το μεγάλο «come back» του Κεραυνού.

Και πλέον έχουν και ένα γήπεδο «στολίδι» για να ονειρεύονται τον δικό τους Κεραυνό να «μεσουρανεί» και πάλι!

Και η ιστορία συνεχίζεται εκεί απ΄ όπου έμεινε…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...