Formula 1 Grand Prix στη Βουδαπέστη με L.A. Travel!

To L.A. travel διοργανώνει για 6η χρονιά οδική εκδρομή στο grand prix της Formula 1 που θα γίνει στη Βουδαπέστη, στην πανέμορφη πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, στις 26-30 Ιουλίου.

Επίσης, υπάρχει δυνατότητα και για 4μερη αεροπορική εκδρομή με αναχώρηση από Αθήνα ή Ρόδο με απευθείας πτήσεις της Ryan Air ή της Wizz Air για 27-30 Ιουλίου.

Οδική εκδρομή από Βόλο, Λάρισα ή Θεσσαλονίκη

1η μέρα – Πέμπτη 26 Ιουλίου

Αναχὠρηση στις 18.30 από το Βόλο, στις 19.30 από τη Λάρισα και στις 22.00 από τη Θεσσαλονίκη με προορισμὀ την Βουδαπἐστη. Διἐλευση από τα σὐνορα των Ευζώνων και μετά τον έλεγχο των διαβατηρίων, επισκεπτόμαστε τα καταστήματα των αφορολόγητων ειδών (duty free). Συνεχίζουμε την διαδρομή μας μέσω Σκοπίων, Νις, Βελιγραδίου και Νόβισαντ κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις για καφέ και ξεκούραση.

2η μέρα – Παρασκευή 27 Ιουλίου

Άφιξη στο Μαργαριτάρι της Ουγγαρίας την Βουδαπέστη περίπου στις 14.00 το μεσημέρι και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και φαγητό (προαιρετικά μπορείτε να φάτε και στο εστιατόριο του ξενοδοχείου). Το βράδυ προαιρετική κρουαζιέρα στο Δούναβη (με κόστος στα 20€ το άτομο μαζί με 1 ποτήρι κρασί ή 1 ποτό). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η μέρα – Σάββατο 28 Ιουλίου

Πρωινό και μεταφορά στην πίστα της F1 (περίπου στα 20 χλμ από τη Βουδαπέστη) για να παρακολουθήσουμε τους προκριματικούς αγώνες. Ώρα έναρξης 11:00-12:00 και 14:00-15:00. Το απόγευμα επιστρέφουμε στο κέντρο της πὀλης όπου θα ακολουθήσει πανοραμική ξενάγηση πόλης. Στη ξενάγηση θα δούμε τα εντυπωσιακά δείγματα αρχιτεκτονικής που κοσμούν τη πόλη. Θα επισκεφτούμε την πλατεία Ηρώων με το μνημείο της Χιλιετηρίδας, θα θαυμάσουμε την λεωφόρο Andrassy, την Όπερα, τον Καθεδρικό Ναό του Αγ.Στεφάνου.

Συνεχίζοντας θα δούμε το ογκώδες σε ρυθμό μπαρόκ, Κοινοβούλιο και θα περάσουμε στη Βούδα από την Γέφυρα των Λεόντων, όπου βρίσκεται ο λόφος των Ψαράδων, με την εκκλησία του Αγίου Ματτία (εστέφοντο οι Ούγγροι Βασιλείς). Όσοι δε θα ακολουθήσετε το πρόγραμμα της ξενάγησης, θα έχετε ελεύθερο χρόνο να περιπλανηθείτε στους πλακόστρωτους δρόμους της οδού Βάτσι Ούτσα όπου θα βρείτε μεγάλες συλλογές από αντίκες, κεντήματα, κεραμικά, πορσελάνες, κρύσταλλα κτλ.

Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε παραδοσιακή ταβέρνα με τσιγγἀνικα βιολιά, τοπικούς χορούς και τραγούδια ή εναλλακτικά σε τοπικό παραδοσιακό εστιατόριο, το Sir Lancelot, το οποίο θυμίζει έντονα κάστρο ιπποτών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η μέρα – Κυριακή 29 Ιουλίου

Πρωινό και μεταφορά στην πίστα για να παρακολουθήσουμε το grand prix της Formula 1. (αναχώρηση στις 09.00 από το ξενοδοχείο) Παρακολούθηση του ουγγρικού grand prix της Formula 1 (θεωρείται σχεδόν απαραίτητο να έχετε μαζί σας μια ομπρέλα και ένα σκαμπό για όσους θα το παρακολουθήσουν από τα γρασίδια) Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση καθώς έχουμε πρωινό ξύπνημα με αναχώρηση περίπου στις 08.30 το πρωί.

5η μέρα – Δευτέρα 30 Ιουλίου

Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής, κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις καθ’οδόν για καφέ ή φαγητό. Ἀφιξη το βράδυ στην Ελλάδα ευχόμενοι να έχουμε επιστρέψει με τις καλύτερες εντυπώσεις απὀ την αρχοντιά της Ευρώπης και φυσικά να μην έχουμε μεγάλες καθυστερήσεις στα σύνορα που διερχόμαστε… Αναμενόμενη άφιξη στη Θεσσαλονίκη λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη Θεσσαλονίκη και τα ξημερώματα στη Λάρισα και το Βόλο αντίστοιχα.

Αεροπορική εκδρομή από Αθήνα ή Ηράκλειο ή Ρόδο

1η ημέρα: Παρασκευή 27.07.2018 Αθήνα ή Ηράκλειο ή Ρόδος – Βουδαπέστη

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος ή στο αεροδρόμιο Ηρακλείου ή στο αεροδρόμιο Διαγόρας αντίστοιχα και απευθείας πτήση για Βουδαπέστη. Άφιξη στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας και μετάβαση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Σάββατο 28/07/2018 Βουδαπέστη – Προκριματικά – Ξενάγηση Πόλεως

Πρωινό και μετάβαση στη πίστα για να παρακολουθήσουμε τους προκριματικούς αγώνες. Επιστροφή το μεσημέρι στη Βουδαπέστη για την ξενάγηση μας. Θα δούμε την Πλατεία των Ηρώων, με το μνημείο της χιλιετηρίδας, τον καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου και τη λεωφόρο της Δημοκρατίας όπου θα θαυμάσουμε τα καλοδιατηρημένα κτίρια, το ογκώδες σε ρυθμό μπαρόκ Κοινοβούλιο και θα περάσουμε στη Βούδα από τη γέφυρα των Λεόντων για να επισκεφτούμε το λόφο των Ψαράδων τα κάστρα και την εκκλησία του Ματίας, στην οποία γινόταν οι στέψεις των βασιλέων. Επιστροφή στο Ξενοδοχείο. Για το βράδυ σας προτείνουμε διασκέδαση σε μαγαζί με παραδοσιακούς χορούς και μουσική καθώς και τοπικά εδέσματα. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Κυριακή 29/07/2018 Βουδαπέστη – Τελικός – Βουδαπέστη

Πρωινό και μετάβαση στη πίστα για την παρακολούθηση των τελικών. Επιστροφή στο κέντρο της πόλης. Προαιρετική κρουαζιέρα στα ήσυχα νερά του Δούναβη. Χρόνος ελεύθερος στο γνωστό πεζόδρομο Βάτσι-Ούτσα για τις αγορές και διασκέδαση σας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Δευτέρα 30/07/2018 Βουδαπέστη – Πτήση Επιστροφής

Πρωινό και χρόνος ελεύθερος στην διάθεση σας μέχρι την ώρα μετάβασης στο αεροδρόμιο για την απευθείας πτήση της επιστροφής μας με τη Wizz Air τόσο στην Αθήνα όσο και στο Ηράκλειο ή τη Ρόδο.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το κόστος της εκδρομής καθώς και τα εισιτήρια για το Gran Prix, μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ, ή να επισκεφθείτε το LaTravel.gr