Κρίθηκε στο πεντάλεπτο…

Με το γρήγορο γκολ που πέτυχε ο Ιπποκράτης, κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Ελάφου Αγιάς, επικρατώντας εντός έδρας με 1 – 0.

Ο Ιπποκράτης έτσι διατηρήθηκε στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα του 3ου ομίλου της Γ΄ΕΠΣ Λάρισας, παραμένοντας στη 4η θέση με 26 βαθμούς. Από την άλλη η Έλαφος βρίσκεται στη 10η θέση, έχοντας μαζέψει 11 βαθμούς.

Το γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Γιώργο Μπλάνα με σουτ από θέση βολής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Νίκου, “ανοίγοντας” το σκορ για την ομάδα του από πολύ νωρίς.

Στη συνέχεια του παιχνιδιού ο Ιπποκράτης ήλεγχε τον ρυθμό του παιχνιδιού και τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο απλά, όταν με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για την Έλαφο Αγιάς ο Μανώλης Καρανικόλας. Με το 1 – 0 να είναι το τελικό σκορ.

Μάλιστα, πριν την έναρξη του αγώνα η Έλαφος Αγιάς τίμησε με τιμητική πλακέτα τον τεχνικό Διευθυντή του Ιπποκράτη, Γιάννη Εμμανουήλ για τη προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο…

Οι Συνθέσεις

Ιπποκράτης (Θανάσης Κολονιώτης): Σκάρλος, Τσιουμπέκας (55′ Φραχόλι Ρ.), Μονάντερος, Παπαδημητρίου, Φώλιας, Τσουμάνης (30′ Νταμπαλέτσιος), Χύσα, Μπλάνας, Κουτσιμάνης, Λένας (70′ Μπασιάκος), Μπούζο.

Έλαφος Αγιάς (Μανώλης Καρανικόλας): Νίκου, Καραγιάννης (75′ Αλλαράι), Παπάζογλου, Στάτος (70′ Αποστολάκης), Ντάρης, Στέρπης (46′ Μάνδαλος), Ζυγογιώργος, Τσαντζάλης, Σφέτσος, Καρανικόλας.

Διαιτητική Τριπλέτα
Παλαμίδας, Μπράμης, Τζήκας.