Πέρασε και από τον Αμπελώνα

Ακάθεκτος συνεχίζει ο Ηρακλής Λάρισας στον δρόμο του προς την επάνοδο στη “μεγάλη” κατηγορία, κερδίζοντας με 2 – 1 στον Αμπελώνα τον τοπικό Αμπελωνιακό, εκμεταλλευόμενος και την… γκέλα του Κισσάβου Συκουρίου στο Ελευθεραί και αυξάνοντας την διαφορά του.

Στους 8 αύξησε την διαφορά του από τον δεύτερο Κίσσαβο Συκουρίου, ο Ηρακλής Λάρισας που χάρις στα τέρματα των Αποστόλου και Ζαφειρίου πέρασε από τον αξιόλογο και μαχητικό Αμπελωνιακό.

Το σκορ για τους φιλοξενουμένους άνοιξε στο 5ο λεπτό ο Δημήτρης Αποστόλου με σουτ στη κίνηση. Οι γηπεδούχοι πριν από την ανάπαυλα του ημιχρόνου και με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα είχαν την ευκαιρία να πάνε στα αποδυτήρια με την ισοπαλία, όμως το σουτ του Γιώργου Τσετιροκλή σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Μαγαζιώτη.

Στην επανάληψη και στο 69′ ο Σπύρος Ζαφειρίου με σουτ από πλεονεκτική θέση έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του και “καθάρισε” την υπόθεση… τρίποντο για τους “κυανόλευκους” του Γιάννη Τσακμακίδη, οι οποίοι στο 74′ είχαν και δοκάρι σε προσπάθεια του Σπύρου Ζαφειρίου να κάνει τα προσωπικά του τέρματα δύο.

Εν τέλει το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο 85′ σε 1 – 2 χάρις σε τέρμα του Αχιλλέα Αλεξόπουλου με κεφαλιά μετά από γέμισμα του Ιωαννίδη.

Οι Συνθέσεις

Αμπελωνιακός (Γιάννης Παπαδημητρίου): Βραζιτίκος, Μεσημέρης (46′ Λιάκος), Αλεξόπουλος, Παυλίδης, Κωτούλας, Κόλα, Δαλακώνης, Πατρίκου (46′ Ψύρρας), Ιωαννίδης, Τσετιροκλής, Μπόντε (70′ Βούκιας).

Ηρακλής Λάρισας (Γιάννης Τσακμακίδης): Μαγαζιώτης, Λιάνος, Φορτομάρης, Ψωμολιάς, Καλπίας, Μολάς (80′ Μπάρδας), Μπάμης, Γκιουρσάνης, Φώτος (70′ Σουλτούκης), Ζαφειρίου (88′ Κατσής), Αποστόλου.

Διαιτητική Τριπλέτα
Τζήλος, Αναστασίου, Γεωργίου.