Super League K19: Ματσάρα ανατροπών στο Ρέντη, 2-3 ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό

Ανατροπή στην ανατροπή στο αιώνιο ντέρμπι, με τον Παναθηναϊκό να προηγείται, τον Ολυμπιακό να φτάνει κοντά στην ανατροπή, αλλά τελικά να γνωρίζει την εντός έδρας ήττα με 3-2 για την 5η αγωνιστική της Super League K19. Τις τέσσερις νίκες έφτασαν οι φιλοξενούμενοι, έχοντας πλέον 12 βαθμούς, ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν στους πέντε.

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο μισό του ματς, με τον Φρόκου να ανοίγει το σκορ στο 20′. Οι πράσινοι πίεσαν και για δεύτερο γκολ, αλλά ο Ολυμπιακός κατάφερε να ισοφαρίσει στην πρώτη τελική. Έπειτα από ωραία συνεργασία του Σπανούλη με τον Σπυριδάκη, ο δεύτερος πλάσαρε και έκανε το 1-1 στο 41′.

Οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή στο 61ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Κουτσίδης πήρε την κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Σπυριδάκη και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κλίντμαν για το 1-2.

Οι παίκτες του Σάμιου όμως, παρότι ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο του ματς κυρίως στο πρώτο εικοσάλεπτο του δεύτερου μέρους, δεν άφησαν το παιχνίδι. Στο 75′ ο Μπιλάλ βρήκε εξαιρετικά τον Τόρρα, εκείνος έκανε την σέντρα για τον Καλοσκάμη, με τον μεσοεπιθετικό του τριφυλλιού να προλαβαίνει τον Παπαδούδη και να ισοφαρίζει.

Ο Ολυμπιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει ξανά κεφάλι στο σκορ, με τον Πετρόπουλο να έχει δύο δοκάρια στο 82′ και 85′. Λίγο αργότερα όμως, οι Πράσινοι έκαναν την ανατροπή, πετυχαίνοντας το τρίτο τους γκολ στο 87′, με τον Τόρρα να διαμορφώνει το τελικό 2-3.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Παπαδούδης, Φρέρης, Κεραμίδα, Κουτσίδης, Χριστοφιλόπουλος, Νικολής, Σπυριδάκης, Χρήστου, Σταμούλης, Κασέμι και Καράκουτης.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Κλίντμαν, Ζαφείρης, Καρνέσσης, Προδρομίτης, Παυλάκης, Κωστόπουλος, Φρόκου, Καλοσκάμης, Κυριόπουλος, Βολάκης και Μπιλάλ.

Πηγή: Sport24.gr