Τι συνδέει τους Τσακίρη, Δώνη, Νταμπίζα, Νεμπεγλέρα και… Πηλαδάκη;

Τίτλος άρθρου αινιγματικός; Μπορεί ναι, μπορεί και όχι! Πάντως εάν βγάλεις στην απ΄ έξω τον Κώστα Τσακίρη, τους υπόλοιπους τους συνδέει η αγάπη για την… ΑΕΛ!

Ο Αλέξης Κούγιας έχει ανακοινώσει πως πουλάει την ομάδα το καλοκαίρι σε όποιον… σοβαρό άνθρωπο εμφανισθεί και του ικανοποιήσει τα αιτήματά του. Τόσο τα οικονομικά όσο και τα… οραματικά.

Φήμες υπάρχουν πολλές. Σπανός, Πλεξίδας, διάφοροι άλλοι άγνωστοι άλλοι τους παρατρεχάμενοι και κάποιοι απ΄ αυτούς πολύ σοβαρούς για να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο. Το σενάριο πάντως που ακούγεται αρκετά τον τελευταίο καιρό είναι αυτό που συνδέει όλους τους αναφερόμενους του τίτλου του άρθρου. Πηλαδάκης, Δώνης, Τσακίρης, Νταμπίζας και Νεμπεγλέρας εμπλέκονται σε ένα σενάριο ιδιοκτησίας της ΠΑΕ από το ερχόμενο καλοκαίρι. Σε αυτά τα ονόματα στους… ψιθύρους υπάρχει το όνομα και του Μίμη Τσακμακίδη.

Ως αθλητικό σάιτ της πόλης αυτής, οφείλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο, ακόμα και για τις φήμες που επικρατούν ενόψει και του καλοκαιριού. Και το τονίζω αυτό για να βγάλω κάποιους από την… δύσκολη θέση να ξεκινήσουν να… κράζουν κλπ κλπ.

Πάντως στο ίδιο σενάριο η κατανομή των ρόλων μεταξύ των εμπλεκομένων ανθρώπων κάνουν λόγο για προεδρία Τσακίρη με τεχνικό Δώνη, τεχνικό διευθυντή Νταμπίζα και γενικό αρχηγό Νεμπεγλέρα. Ο Πηλαδάκης λόγω και του γηπέδου μερίδιο μετοχών και στην ΠΑΕ (άλλωστε έχει τονίσει ότι δεν τον ενδιαφέρει να εμπλακεί ο ίδιος ξανά με το ποδόσφαιρο) ενώ ο Μίμης Τσακμακίδης την διοικητική διαχείρηση της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας (ΠΑΕ).

Και για να προλάβω ακόμα και τηλέφωνα των εμπλεκομένων, επαναλαμβάνω πως το παραπάνω είναι ένα σενάριο που ακούγεται έντονα στην ποδοσφαιρική πιάτσα το τελευταίο διάστημα. Και όλα αυτά την στιγμή όπου ο Γιώργος Δώνης στον ΣΠΟΡ FM Αθήνας έκανε λόγω για… “παραγοντιλίκι” και επιστροφή του στην Ελλάδα μόνο για μία ομάδα! Την ΑΕΛ…

Κατά τ΄ άλλα την Δευτέρα έχουμε τον τελικό με τον Λεβαδειακό. Εκεί όπου πρέπει να στηρίξουμε όλοι μας την ομάδα να σωθεί την φετινή σεζόν με τα όποια αρνητικά της και το καλοκαίρι κοντά είναι και… βλέπουμε για την επόμενη ημέρα.

Καλημέρα και καλή μας εβδομάδα.