Να χτίσει πάνω στα δικά του παιδιά…

Μία νέα χρονιά ξεκίνησε για τον Αχιλλέα Φαρσάλων, που στοχεύει στο ντόπιο υλικό και στη καλή πορεία στο πρωτάθλημα επιστρέφοντας στο «σπίτι» του και στο Εθνικό Στάδιο των Φαρσάλων.

Οι «κιτρινόμαυροι» με τον Χρήστο Καπελιάνη – Αποστόλη Παπαδόπουλο στη τεχνική ηγεσία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θέλουν να παρουσιάσουν ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΝ Λάρισας.

Συγκροτήθηκε μία νέα διοίκηση για τον Αχιλλέα Φαρσάλων, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να είναι αποφασισμένοι να φθάσουν το συγκρότημα των Φαρσάλων και πάλι σε υψηλό επίπεδο.

Από πλευράς μεταγραφών, ο Αχιλλέας Φαρσάλων προχώρησε σε λίγες και ουσιαστικές προσθήκες όπως θα γίνουν ακόμη 1 – 2 μεταγραφικές κινήσεις, ενώ αποκτήθηκαν από την Ακαδημία Φαρσάλων και οι νεαροί Άγγελος Τσιανάκας, Αχιλλέας Γκουντόπουλος και Σωκράτης Κατσανάκης.

Τέλος, διοίκηση και προπονητές θα δώσουν βάρος στο ντόπιο υλικό με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές του φετινού ρόστερ να κατάγονται από τη περιοχή των Φαρσάλων…

Το Μεταγραφικό «Παζάρι»

Ήρθαν: Κορδαλής (Αμπελιά), Πλιάγκας (Αμπελιά), Καρέντζος (Αμπελιά), Τζέκα (Κιλελέρ), Παπακωνσταντίνου (επέστρεψε).

Έφυγαν: Πετράκης Μ. (ελεύθερος), Πετράκης Χρ. (ελεύθερος), Ιμεράι (ελεύθερος).

Νίκος Τσιανάκας (Πρόεδρος): «Για εμένα δεν είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω στα κοινά της ομάδας και παλιότερα συμμετείχα στον σύλλογο. Στο πρώτο κομμάτι που η ομάδα δεν ήταν σε καλή κατάσταση δεν ήμουν ωστόσο στη συνέχεια βοήθησα αρκετά. Διορθώσαμε κάποια πράγματα και μετά άρχιζε να παίρνει μπρος και να σωθεί πριν σταματήσει το πρωτάθλημα λόγω του COVID – 19 και η ομάδα τερμάτισε σε μία καλή βαθμολογική θέση. Όλοι όσοι ήταν πέρυσι συν κάποιους παλιούς και έμπειρους με έπεισαν να αναλάβω την ομάδα και να ηγηθώ αυτού του συλλόγου. Αυτό που θέλαμε να κάνουμε ήταν να κρατήσουμε τον ίδιο περσινό κορμό παικτών, να φέρουμε πίσω τον Σωτήρη Παπακωνσταντίνου που είχε φύγει και για εμάς είναι ένας σημαντικός παίκτης. Να βρούμε τις αδυναμίες και τα κενά που είχε η ομάδα και με τη λογική αυτή κάναμε τις μεταγραφές. Ακόμη, στη προσπάθεια μας να αξιοποιήσουμε το φυτώριο που υπάρχει ανέβηκαν και κάποια παιδιά από την ακαδημία στη πρώτη ομάδα. Έχοντας ένα καλό υλικό, τον ίδιο προπονητή που εμείς τον ξέρουμε και τον εμπιστευόμαστε αλλά και την όρεξη που υπάρχει και στο Εθνικό Στάδιο Φαρσάλων που θα παίζουμε, θεωρώ ότι θα έχουμε μία καλή ανταγωνιστική ομάδα και θα «ματώνουμε» σε κάθε αγώνα να μη μας κερδίζουν ή όποιος μας κερδίζει να «πεθαίνει» για να μας κερδίσει. Στο τέλος θα δούμε πως θα είναι τα πράγματα, εμείς θέλουμε μία καλή χρονιά. Κάνουμε κάποιες συζητήσεις για ποδοσφαιριστές, όμως βλέπουμε ότι σε μεγάλο ποσοστό το ρόστερ έχει ολοκληρωθεί. Έτσι, είμαστε καλά αλλά αν υπάρχει κάτι εξαιρετικό εδώ είμαστε για να το συζητήσουμε. Ήταν βασική προϋπόθεση για εμάς ο Χρήστος Καπελιάνης στη τεχνική ηγεσία. Ακόμη και πριν γίνει σύσταση του νέου Δ.Σ. μιλήσαμε με τον έμπειρο προπονητή επειδή έχουμε εξαιρετικές σχέσεις αλλά έχουμε δει και την δουλειά που κάνει. Θέλουμε έναν άνθρωπο όπως είναι ο Χρήστος, να είναι χαμηλών τόνων, να είναι εργατικός και γι’ αυτό τον επιλέξαμε. Δύο χρονιές που πέρασαν η ομάδα δεν έπαιξε στο Στάδιο, το γήπεδο είναι σε καλή κατάσταση, οι μεταγραφές που έγιναν και το νοικοκυρεμένο σύνολο που υπάρχει, θα δούμε κόσμο στο γήπεδο, θα είναι αρκετός αυτά τα μηνύματα άλλωστε παίρνουμε. Σίγουρα, το να είσαι πρόεδρος στον Αχιλλέα Φαρσάλων είναι δύσκολο κομμάτι. Έχει μεγάλη ιστορία. Τα Κύπελλα και η ιστορία του το αποδεικνύουν. Με τη βοήθεια όλης της διοίκησης δεν θα μείνει κάτι στο κενό, θα είναι ένας νοικοκυρεμένος σύλλογος και αυτό που θα μπορεί να προσφέρει στους παίκτες θα το δώσει αλλά και το ελκυστικό ποδόσφαιρο στον φίλαθλο κόσμο».

Βασίλης Μπερσιάνης (Αντιπρόεδρος): «Θέλω να ευχηθώ σε όλους όσους ασχολούνται με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό να έχουν μία καλή ποδοσφαιρική χρονιά και καλή σεζόν στους δημοσιογράφους. Όπως λειτουργούμε ως διοίκηση στόχος για τον Αχιλλέα είναι να κερδίζει όλα τα παιχνίδια. Έγιναν κάποιες μεταγραφές από την ομάδα, έχουμε ένα πλάνο συγκεκριμένο και πιστεύουμε σε μία καλή σεζόν».

Χρήστος Σκαντζούρης (Γεν. Γραμματέας): «Από τη πλευρά μου μπαίνω για πρώτη φορά στα διοικητικά του Αχιλλέα Φαρσάλων και είμαι πολύ χαρούμενος γιατί είναι η ομάδα της πόλης μας. Εύχομαι υγεία και καλή χρονιά να έχουμε και όλα θα πάνε καλά».

Χρήστος Καπελιάνης (Προπονητής): «Να ευχηθώ με τη σειρά μου καλή χρονιά στον Αχιλλέα Φαρσάλων, σε όλες τις ομάδες αλλά και στη δουλειά σας. Ευελπιστώ να έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα κάτω από υγιείς συνθήκες γιατί είναι πλέον το μεγάλο πρόβλημα παγκοσμίως ενώ ξεκινούν όλες οι ομάδες δεν γνωρίζουμε πως θα πάει η χρονιά. Ελπίζω όπως ξεκινήσαμε έτσι και να τελειώσουμε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα όσον αφορά το κομμάτι της πανδημίας. Είναι τιμή και χαρά να δουλεύει για τον Αχιλλέα Φαρσάλων. Πέραν από το γεγονός ότι έχω ξανά περάσει από το πάγκο του Αχιλλέα Φαρσάλων, γενικότερα με ικανοποίησε το πλάνο της ομάδας για το γεγονός ότι ύστερα από αρκετά χρόνια ο Αχιλλέας επικεντρώνεται σε ένα πλάνο ανάπτυξης και ανάδειξης παιδιών από την ευρύτερη περιοχή και όχι από τη Λάρισα που είχε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια. Ευελπιστούμε ότι μέσα από τη δουλειά και τη προσπάθεια που θα γίνει, θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα που θα είναι αντάξια του ονόματος του Αχιλλέα Φαρσάλων. Μεταγραφικά η ομάδα προχώρησε σε λίγες και ουσιαστικές προσθήκες εκεί που «πονούσε» η ομάδα. Από εκεί και πέρα, είναι ευχής έργων να ξεκινά η προετοιμασία και να έχουμε όλους τους παίκτες στη διάθεση μας. Όταν μιλάμε για τον Αχιλλέα η δυναμική της ομάδας είναι τέτοια που σε κάτι εξαιρετικά καλό και ιδανικό για την ομάδα μας δεν θα πούμε όχι. Όμως όπως βλέπουμε αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι διαφαινόμενο».

Αποστόλης Παπαδόπουλος (Άμεσος συνεργάτης): «Να ευχηθώ μία καλή χρονιά στην ομάδα μας και σε όλες τις ομάδες. Είναι πρωτόγνωρες καταστάσεις αυτές που ζήσαμε, να ευχηθούμε τα καλύτερα για τους ποδοσφαιριστές και για εμάς τους προπονητές».

Γιώργος Κομισόπουλος (Ποδοσφαιριστής): «Σας καλωσορίζουμε στο Στάδιο του Αχιλλέα Φαρσάλων. Να ευχηθώ μία καλή χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Φέτος, για τον Αχιλλέα Φαρσάλων είναι μία νέα χρονιά, με νέα διοίκηση και νέο πρόεδρο που από ότι έχει δείξει έχει πολύ όρεξη και θέλει να πρωταγωνιστήσει η ομάδα. Έχουμε κάνει κάποιες μεταγραφές ουσίας που θα βοηθήσουν κι αυτοί με τη σειρά τους την ομάδα. Τους ευχόμαστε καλή χρονιά και να ενσωματωθούν γρήγορα στην ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων. Στόχος μας είναι η νίκη κάθε Κυριακή και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

Δημήτρης Πλιάγκας (Ποδοσφαιριστής): «Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Να ξεπεράσουμε γρήγορα αυτό που βιώνουμε και να τελειώσει το πρωτάθλημα φυσιολογικά και όχι όπως πέρυσι. Βλέπω ότι είμαστε μία καλή ομάδα, υπάρχει όρεξη, ένα καινούργιο γήπεδο, θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο να ευχαριστιέται να βλέπει την ομάδα, να παίζουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο και να κάνουμε μία αξιοπρεπή πορεία πρωταθλητισμού όπως αρμόζει στον Αχιλλέα Φαρσάλων».

Χρήστος Τλούπας (Ποδοσφαιριστής): «Να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες καλή χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να κερδίζουμε κάθε Κυριακή όπως αρμόζει άλλωστε στην ιστορία της ομάδας. Εύχομαι υγεία σε όλους τους νέους ποδοσφαιριστές που ήρθαν στην ομάδα με τις κινήσεις που έγιναν από τη διοίκηση».

Τα Φιλικά

26/08 Μαυροβούνι (Εντός)
31/08 Κιλελέρ (Δεν έχει οριστεί η έδρα)
05/09 Ηρακλής Χάλκης (Εκτός)
19/09 Δωτιέας Αγιάς (Εντός)
22/09 Εκκρεμεί φιλικό με τον Ηρακλή Λάρισας

Ανοικτή παραμένει η 12η Σεπτεμβρίου για την πραγματοποίηση ενός ακόμη φιλικού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...