Ο Ματούλας οδηγεί τον ΠΟΕ στα πλέι-οφ

Επτά λεπτά ήταν αρκετά για τον ΠΟΕ να κερδίσει με 2 – 0 τον Δαμασιακό στο Ελασσονίτικο ντέρμπι. Ματούλας και Πετάνι στο 54′ και 61′ διαμόρφωσαν το υπέρ του ΠΟΕ 2 – 0, στο ντεμπούτο του Χρήστου Λόλα στον πάγκο του Δαμασιακού.

Η ομάδα του Ζήση Ζιάγκα έφτασε τους 15 πόντους στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣ Λάρισας, ισοβαθμώντας στην 4η θέση με τον Δωτιέα Αγιάς, παραμένοντας μια ανάσα (έναν βαθμό) από την είσοδό του στην τετράδα των πλέι-οφ ανόδου στη Γ΄ Εθνική. Στον αντίποδα, η ομάδα του Δαμασίου έμεινε στους έξι βαθμούς, αγνοώντας τη νίκη από την δεύτερη αγωνιστική (1 – 0 κόντρα στον Αχιλλέα Φαρσάλων) του πρωταθλήματος, παραμένοντας μοιραία στην ουρά της βαθμολογίας.

Ο αρχηγός του ΠΟΕ, Δημήτρης Ματούλας, ήταν εκείνος που στο 54′ έβαλε μπροστά στο σκορ τον ΠΟΕ, με τον Πετάνι στο 61′ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του Ζήση Ζιάγκα, διαμορφώνοντας παράλληλα και το τελικό, 2 – 0.

Οι Συνθέσεις

Π.Ο.Ε. (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος, Κυρίτσης Α., Μπουσιάς, Λαγός, Νταμπώσης, Συνάπαλος (70′ Πάτσης), Παναγιώτου (72′ Σιαφαρίκας), Πετάνι, Μπαρλαγιάννης (65′ Σακοράφας) , Ματούλας, Καραγκούνης (89′ Γκαντούνας).

Δαμασιακός (Χρήστος Λόλας): Μιγδάνης, Ιωαννίδης, Γεωργατζιάς (89′ Αγραφιώτης), Μπακαΐμης, Αμπατζίδης, Τσιάλτας, Δούκας (73′ Σουγλής Κ.), Νάτσης (89′ Χασιώτης), Γκαντρής, Λούτσος, Σουγλής Στεφ. (84′ Λέτσιος Αγγ.).

Διαιτητική Τριπλέτα
Γκάγκας, Γκαρέλης, Ντελέζος Θ.