Σώθηκε η Ολύμπικ/Νέες Καρυές, δυσκολεύει το έργο του Πουρναρίου

Τις όποιες ελπίδες της Αναγέννησης Πουρναρίου για παραμονή στην Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας “εξάτμισε” η Ολύμπικ/Νέες Καρυές, κερδίζοντας την με 3 – 2, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας. Στον αντίποδα η Ολύμπικ/ Νέες Καρυές με τη νίκη της αυτήν, εξασφάλισε και μαθηματικά τη παραμονή της στη κατηγορία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 18ο λεπτό με τον Θάνο Τριανταφυλλόπουλο με πλασέ μετά από πάσα του Τόλη Ταρταμπούκα, για να ισοφαρίσουν στο πεντάλεπτο οι φιλοξενούμενοι με σέντρα – σουτ του Άλκη Νικούλη στο 23′.

Με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα με δυνατό σουτ του Κώστ Ξαφάρα οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ, για να πάρουν στο 40ο λεπτό και “αέρα” δύο τερμάτων με τον Γιώργο Μάτο να τελειώνει όμορφα δική του ατομική ενέργεια και να στέλνει τις δύο ομάδες στο ημίχρονο με το 3 – 1.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν σε 3 – 2 με τον Γρηγόρη Τσιαμούρας στο 56′, με πλασέ μετά από λάθος της άμυνας, τη στιγμή όπου ο ίδιος παίκτης στο 84′ με κεφαλιά εξ΄επαφής αστόχησε για το 3 – 3.

Νωρίτερα χρονικά (60′) δοκάρι για τους γηπεδούχους είχε ο Αποστόλης Ταρταμπούκας, για να τελειώσει το παιχνίδι.

Οι Συνθέσεις

Ολύμπικ/Νέες Καρυές (Βαγγέλης Μπρισίμης): Δρίγκας, Σιδέρης, Σέτζας, Ξαφάρας, Καφφές, Σχοινάς, Νταϊλιάνι, Τριανταφυλλόπουλος (75′ Ζαΐμι), Ταρταμπούκας (80′ Κιούσσης), Μάτος (85′ Τσιώλης Ευάγγ.), Πράπας.

Αναγέννηση Πουρναρίου (Στέλιος Κορομηλάς): Παπαρσένης, Κρητικός Θ. Β., Κώτσιας, Μαρτσέλο (65′ Κρητικός Μ.), Ζιούστης, Κρητικός Θ. Γ. (60′ Καφαντάρης), Νεμπεγλέρας (85′ Μήλιος), Κουρμπάτι, Νικούλης, Τσιαμούρας, Ζαϊρές.

Διαιτητική Τριπλέτα
Γκάγκας, Καρακώστας, Μακρής.