Κέρδισε τον Κίσσαβο και «πάτησε» κορυφή ο Απόλλωνας (Pics)

Το τέρμα του Αχιλλέα Γκουντίκα στο 30ό λεπτό αποδείχθηκε καθοριστικό, καθώς ο Απόλλων Λάρισας επικράτησε με 1-0 του Κισσάβου Συκουρίου και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, όπου ισοβαθμεί με τον Ηρακλή Λάρισας.

Στη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ, το παιχνίδι δεν είχε υψηλό ρυθμό, με περιορισμένες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες. Η ομάδα του Τάσου Μπεριτζά έκανε όσα χρειάζονταν για να πάρει το τρίποντο, χωρίς να εντυπωσιάσει.

Από την άλλη πλευρά, οι «κιτρινόμαυροι» του Βασίλη Ταχτιντή παρουσίασαν βελτιωμένη εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο, σε σχέση με το υποτονικό πρώτο μέρος, όμως δεν κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης.

Η φάση που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε στο 30΄, όταν μετά από διαδοχικές προσπάθειες, ο Τσαπατόρης σημάδεψε το δοκάρι, ο Πασσιάς μάζεψε το ριμπάουντ και πάσαρε στον Γκουντίκα, ο οποίος με ισχυρό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, προκαλώντας έξαλλους πανηγυρισμούς.

Οι γηπεδούχοι είχαν και άλλες στιγμές για να διευρύνουν το προβάδισμά τους, με τους Πασσιά (6΄), Καρέλα (15΄) και Γκουντίκα (65΄, 87΄), ενώ ο Κίσσαβος απείλησε κυρίως με τις προσπάθειες των Καμπέρη στο 65΄ και Μούτσα στο 90΄, χωρίς όμως να αλλάξει το αποτέλεσμα.

Το Γκολ

1 – 0 30′ Γκουντίκας.

Οι Συνθέσεις

Απόλλων Λάρισας (Τάσος Μπεριτζάς): Ντιντής Σ., Λάιος, Κουκουράβας (62′ Σώκος), Ντιντής Θ., Γιαννακόπουλος, Σκούπρας, Καρέλας (75′ Δρόσος), Τσαπατόρης (62′ Σέσι), Γκουντίκας, Χριστακέας, Πασσιάς.

Κίσσαβος Συκουρίου (Βασίλης Ταχτιντής): Γιάκου, Καραγιάννης, Ζαϊρές, Ευθυμιάδης, Αγγελής (73′ Κώτσιας), Αργύρης, Μπολάκης (73′ Τριανταφύλλου), Πλιάγκας (56′ Τζιούρας), Καμπέρης, Μούτσα, Οσμάνι (85΄Πολύζος).