«Άκυρο» σε Μπασκόνια – Μάλαγα ο Γκρέιντζερ για το ΝΒΑ

Χωρίς ομάδα παραμένει ο Τζέισον Γκρέιντζερ, ο οποίος έριξε… άκυρο σε Μπασκόνια και Μάλαγα, για να εξαντλήσει όλες του τις πιθανότητες για το ΝΒΑ.

Το βήμα παραπάνω στην καριέρα του θέλει να κάνει ο Τζέισον Γκρέιντζερ κι αυτό φαίνεται από το γεγονός πως αρνήθηκε προτάσεις από ομάδες Euroleague, για να ψάξει την τύχη του στο ΝΒΑ.

Όπως αναφέρει η ισπανική «encestando.es», ο Ουρουγουανός έριξε… άκυρο σε Μπασκόνια και Μάλαγα, καθώς θέλει να εξαντλήσει όλες του τις πιθανότητες για να βρεθεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η ομάδα της Βιτόρια, όσο βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με τον Χουέρτας, ενημερώθηκε από εκπροσώπους του 27χρονου γκαρντ πως έχει σχεδόν σίγουρη την παρουσία του σε ομάδα του ΝΒΑ.

Πηγή: gazzeta.gr