Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας ΑΕΚ – Ζουμπκόφ
Ο Ολεξάντερ Ζουμπκόφ θα αποτελέσει – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – την πρώτη μεταγραφή της ΑΕΚ στην καλοκαιρινή περίοδο. Ο παίκτης βρίσκεται ήδη στην Αθήνα. Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας μεταξύ Ένωσης, ποδοσφαιριστή και Τράμπζονσπορ.
Τα τυπικά απομένουν, προκειμένου ο Ολεξάντερ Ζουμπκόφ να γίνει το πρώτο απόκτημα της ΑΕΚ στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.
Ο Ουκρανός διεθνής μεσοεπιθετικός βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, αφού εξασφάλισε την απαραίτητη άδεια από την Τράμπζονσπορ, ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.
Η πρωταθλήτρια Ελλάδος τα έχει βρει με τον τουρκικό σύλλογο για ένα ποσό λίγο πάνω από τα 5 εκατομμύρια ευρώ, το οποίο στάθηκε ικανό να αποσπάσει την έγκριση της Τραμπζονσόρ για τη μετακίνηση του παίκτη.
Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, ο Ζουμπκόφ θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών, το οποίο θα του αποφέρει στον 29χρονο εξτρέμ κοντά στο 1,5 εκατομμύριο για κάθε χρόνο συνεργασίας.
Η ανακοίνωση δεν αναμένεται να γίνει σήμερα, καθώς δεν έχει γίνει η ανταλλαγή των απαραίτητων εγγράφων ανάμεσα στις δύο ομάδες.
Πηγή: ertsports.gr











