Άμεσες εξελίξεις στον ΠΑΟ
Το ενδιαφέρον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να μπει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός με «συμπαίκτη» από την Κίνα αναμένεται να προχωρήσει και μάλιστα άμεσα!
Η ρήτρα εμπιστευτικότητας στην οποία έχουν συμφωνήσει οι δύο πλευρές θα διασφαλίσει πως δεν θα κυκλοφορήσουν σενάρια που μόνο καλό δεν θα κάνουν στην ομάδα.
Σήμερα αναμένεται ο προέδρος της ΚΑΕ να παραλάβει τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ για να τα μελετήσει και να τα διαβιβάσει για τον ίδιο σκοπό στον ξένο επενδυτή.
Ακολούθως θα αποφασίσουν αν θα καταθέσουν συγκεκριμένη πρόταση για την είσοδο στην ΠΑΕ και εφόσον όλα πάνε καλά σε συνεργασία με την Παναθηναϊκή Συμμαχία θα αποφασιστεί πώς θα γίνει η μετάβαση στη νέα εποχή. Πάντως ουσιαστικές εξελίξεις επί του θέματος δεν αναμένονται πριν τον επόμενο μήνα.











