Άρης Αβάτου: Για το «δύο στα δύο» κόντρα στον Εθνικό Σοχού

Ο Άρης Αβάτου έχοντας ανεβασμένη την ψυχολογία από τη νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στον Απόλλων Παραλιμνίου ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη όπου θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Σοχού.

Ο Κώστας Μπεδρελής θα έχει στην αποστολή 19 παίκτες για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Εθνικό Σοχού με σκοπό να διπλασιάσει τις νίκες του. Πρώτη φορά στην αποστολή ο Παναγιωτίδης.

Απόντες σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι θα είναι οι Τσάπαρης και Ισπυρλίδης.

Η αποστολή του Άρη Αβάτου:

Κασκαντάμης, Νταφόπουλος, Καρά Ισμαήλ Τσαατάι, Χατζηπαππάς, Παναγιωτίδης, Κουτσούμπας, Χασάνογλού, Τενεκές, Λεωντσάκος, Ψεμματάς, Παπαδόπουλος, Φούντας, Βαφειάδης, Κωσταρέλης, Κοντογιαννίδης, Γκέκας, Σαρηγιαννίδης, Μελισσόπουλος, Καρατλίδης, Ευαγγέλου.

Πηγή: thrakisports

Ειδήσεις σήμερα για την Super League 2, τη Γ’ Εθνική και την ΕΠΟ στη Mikriliga.com

Διαβάστε επίσης:

Συγκίνηση στο Μακεδονικός-Ποδειδώνας Μηχανιώνας – Τίμησαν τη μνήμη του Νίκου Τσουμάνη

Ζάκυνθος: Δευτέρα ξανά στο Διαιτητικό – Παραμένει χωρίς δελτία

Γ’ Εθνική: Πήρε το ντέρμπι ο Μακεδονικός!

Super League 2: Αναβλήθηκε η πρεμιέρα – Νέα κλήρωση με Ζάκυνθο και Καβάλα

Γ’ Εθνική: Τα ματς της 2ης αγωνιστικής

The post Άρης Αβάτου: Για το «δύο στα δύο» κόντρα στον Εθνικό Σοχού appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com