Άρης: Μειώθηκε το πρόστιμο για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet
Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε την ΠΑΕ Άρης με πρόστιμο 50 χιλιάδων ευρώ για το ματς με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης για το Κύπελλο Ελλάδας Novibet, ωστόσο το ποσό μειώθηκε στην επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.
Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι το πρόστιμο που θα πληρώσουν ο Άρης για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για τη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, μειώθηκε σε 19 χιλιάδες ευρώ από τις 50 που είχε αρχικά τιμωρηθεί.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: “Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση.
Δέχεται τυπικά και εν μέρει κατ’ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Άρης κατά της υπ’ αρίθμ. 187/2023 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ.
Επιβάλλει στην ΠΑΕ Άρης τις χρηματικές ποινές των: α) 3.000 ευρώ για την παράβαση του άρθρου 15 παρ. 1α’ του Π.Κ, β) 10.000 ευρώ για την παράβαση του άρθρου 15 παρ. 1β΄, γ) 5.000 ευρώ για την παράβαση του άρθρου 15 παρ. 1γ΄ και δ) 5.000 ευρώ για την παράβαση του άρθρου 15 παρ. 2 εδ. β΄ του Π.Κ.
Καθορίζει τη συνολική χρηματική ποινή στο ύψος των 19.000 ευρώ.
(αγώνας της 25.1.2023, Άρης-Ολυμπιακός, για το Κύπελλο Ελλάδος Novibet)“.
Πηγή: Sport24.gr











