Άρης: Με Μπράμπετς αλλά χωρίς Οντουμπάτζο η αποστολή για το ματς με τη Λαμία
Ο Γιακούμπ Μπράμπετς που αποχώρησε τραυματίας από το ματς με τον Ατρόμητο βρίσκεται στην αποστολή για το παιχνίδι της Τρίτης (8/11) με τη Λαμία σε αντίθεση με τον Οντουμπάτζο που έμεινε εκτός 20άδας.
Ο Γιακούμπ Μπράμπετς που αποχώρησε τραυματίας από το ματς με τον Ατρόμητο βρίσκεται στην αποστολή για το παιχνίδι της Τρίτης (8/11) με τη Λαμία σε αντίθεση με τον Οντουμπάτζο που έμεινε εκτός 20άδας.
Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:
“Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τη Λαμία (08/11), στο πλαίσιο της 12ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League.
Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (20:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:
Κουέστα, Σιαμπάνης, Λέισμαν, Μπράμπετς, Ιτούρμπε, Μανού Γκαρσία, Ματέο Γκαρσία, Μαντσίνι, Ζερβινιό, Γκρέι, Εμπακατά, Ενκουλού, Καμάτσο, Ντιόπ, Νταμπό, Λούις Πάλμα, Πίρσμαν, Μαζικού, Ετέμπο, Σγούρος.
* Εκτός αποστολής έμειναν οι Ντουκουρέ, Οντουμπάτζο (τραυματίες), Ροντρίγκες, Χαϊροβιτς, Μαρμαρίδης, Τανούλης, Χατζηιωάννου, Παναγίδης, Καρακασίδης.
* O Φαμπιάνο Λέισμαν που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό (14η Αγωνιστική)”.
Πηγή: Sport24.gr











