Άρσεναλ: “Μικρής δυναμικότητας ομάδα ο Ολυμπιακός, «λίγος» ο Μιραλάς”
Ένα απόσπασμα των δηλώσεών του:
“Με όλο τον σεβασμό που έχω σε αυτήν την ομάδα (σ.σ.: Εργοτέλη) αλλά και στη λίγκα σας, για εμένα είναι πρόβλημα που ο Ολυμπιακός έκανε μόνο τέσσερις προσπάθειες για γκολ. Και σε αυτές τις τέσσερις πέτυχε τρία γκολ. Το ποσοστό ευστοχίας του ήταν απίστευτο και νομίζω ότι δεν μπορεί μια ομάδα να το πετυχαίνει συνέχεια αυτό. Πόσω μάλλον σε παιχνίδια Champions League, που οι απαιτήσεις και το επίπεδο είναι σαφώς μεγαλύτερα. Για παράδειγμα, η Μαρσέιγ ήταν εξαιρετική στο “Καραϊσκάκης”. Ήξερε τι ήθελε στο γήπεδο και οι Λούτσο και Σεϊρού ήταν πολύ καλοί στο να μοιράζουν το παιχνίδι.”
Για το δημιουργικό πλάνο του Ολυμπιακού:
“Μου έδειξε σε αυτά τα τρία ματς ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο για να βγει στην επίθεση. Βγαίνουν όλοι μαζί χωρίς πλάνο και αφήνουν εκτεθειμένη την άμυνα. Αυτό στο transition game θα το πληρώσει ο Ολυμπιακός.”
Για τον Μιραλάς:
“Νομίζω ότι έχει ένα θέμα με την εξυπνάδα. Είναι πολύ καλός παίκτης, αλλά γι’ αυτό που σας είπα δεν θα γίνει ποτέ top class παίκτης και γι’ αυτό νομίζω δεν θα μπορεί να παίξει σε πρωταθλήματα όπως της Ισπανίας ή της Premier League.“













