Άτυχος ο Μάρκου!
Στο πέμπτο μόλις λεπτό της χθεσινής φιλικής αναμέτρησης του Οικονόμου Τσαριτσάνης με τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ, ο Δημήτρης Μάρκου στάθηκε άτυχος, καθώς συγκρούστηκε με τον συμπαίκτη του Στέλιο Τσινούδη, σε μία μονομαχία στο χώρο του κέντρου.
Γράφει ο Δημήτρης Αγραφιώτης
Ο Δημήτρης Μάρκου αντικαταστήθηκε από τον Χρήστο Κολοβό, καθώς δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στο παιχνίδι του, μετά και το δυνατό χτύπημα που δέχθηκε στο κεφάλι.
Ο νεαρός αμυντικός χρειάστηκε την παρέμβαση του μασέρ της ομάδας κ. Θωμά Γιαννόπουλου, που του έδωσε τις πρώτες βοήθειες και μάλιστα του έκανε τέσσερα ράμματα κάτω από το δεξί μάτι, με τις πρώτες ενδείξεις ωστόσο να δείχνουν πως ο παίκτης δεν διατρέχει κίνδυνο και θα είναι έτοιμος και στην διάθεση του τεχνικού Βαγγέλη Μπρισίμη, ξανά σε 2 – 3 ημέρες.











