«Έκλεισαν» οι Πάλτσιτς, Μενσά
Δύο ακόμα μεταγραφές είναι έτοιμη να ολοκληρώσει η ΑΕΛ που αναμένεται να ανακοινώσει επίσημα τις προσθήκες των Ματέι Πάλτσιτς και Ντερίκ Μενσά.
Ο πρώτος είναι 26χρονος δεξιός μπακ που αγωνίζεται στην πρωταθλήτρια Σλοβενία Μάριμπορ μετρώντας φέτος 13 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, εκ των οποίων τέσσερις στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι μία φορά διεθνής με την Εθνική ομάδα της Σλοβενίας. Στο παρελθόν αγωνίστηκε και στην Κόπερ.

Η δεύτερη περίπτωση είναι ένας γκανέζος ανασταλτικός μέσος που επίσης βρίσκεται στο ίδιο πρωτάθλημα και την Αλουμινάι Κιντρίτσεβο έχοντας 13 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 1 γκολ. Μάλιστα, στο παρελθόν πέρασε χωρίς να καταγράψει παρουσία και από την Ατλέτικο Μαδρίτης.











