Έκπληξη με Κατσουράνη! Φεύγει από ΠΑΟΚ και πάει..
Μέρες μετράει στον ΠΑΟΚ (και) ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος δεν γλύτωσε από τα “πυρά” των οπαδών στο τελευταίο “ντου” που έγινε στην προπόνηση. Ο διεθνής μέσος βλέπει ότι δεν υπάρχει μέλλον γι΄ αυτόν στον Δικέφαλο και ήδη έχει αρχίσει να “ψάχνεται” για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, μαθαίνει από έγκυρη “πηγή” οsportdog.
O αρχηγός της Εθνικής θα είναι –εκτός συγκλονιστικού απροόπτου– μέσα στο “κύμα αποχωρήσεων”, που αναμένεται το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ και, μάλιστα, θεωρείται απίθανο να ξαναφορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα μέχρι το τέλος σεζόν.
Το δεδομένο πρόβλημα στη βουβωνική χώρα που ταλαιπωρεί τον παίκτη και το ταξίδι στηΓερμανία για εξετάσεις αναμένεται να τον αφήσει εκτός από τα υπόλοιπα παιχνίδια των πλέι οφ. Κάτι που σημαίνει ότι το τελευταίο του ματς με τον ΠΑΟΚ ήταν η ρεβάνς με τονΟλυμπιακό στο Κύπελλο.
Από εκεί και πέρα, αποτελεί “κοινό μυστικό” ότι ο “Κατσούρ” βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΑΕΚ και σε αυτό το σημείο θα σου γράψει την αποκάλυψη ο σκύλος. O έμπειρος άσος δεν είναι ικανοποιημένος από την πρόταση που έχει στα χέρια από την Ένωση και η συμφωνία μοιάζει, με τα υπάρχοντα δεδομένα, εξαιρετικά δύσκολη.
Οι Κιτρινόμαυροι προσφέρουν στον παίκτη 150 χιλιάρικα “καθαρά” το χρόνο. Μιλάμε γιασούπερ συμβόλαιο για τη Football League, αλλά όχι για τον …Μουντιαλικό Κατσουράνη, ο οποίος θεωρεί ότι δεν έχει ξοφλήσει ακόμα ως ποδοσφαιριστής, αν και σε ένα μήνα κλείνει τα 35 του χρόνια.
Ο αρχηγός της Εθνικής έχει πει ήδη το πρώτο “ΟΧΙ” στην πρόταση της ΑΕΚ και θα περιμένει μήπως του προτείνουν καλύτερο συμβόλαιο. Ο άσος του ΠΑΟΚ θα το συζητούσε με 200 χιλιάρικα, αλλά θεωρείται δύσκολο, έως απίθανο, η ΑΕΚ της Β΄ Εθνικής να κάνει μια τέτοια υπέρβαση.
“Δεν το βλέπω για την ΑΕΚ“, είναι τα λόγια του ίδιου του ποδοσφαιριστή στο στενό του περιβάλλον, όταν τον ρωτάνε αν θα επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε, σου γράφει οsportdog.
Το θέμα είναι ότι Κατσουράνης κοιτάζει ΠΡΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. Θεωρεί ότι μπορεί να βρει το τελευταίο συμβόλαιο στην καριέρα του σε μια καλή ομάδα εκτός συνόρων, ειδικά αν πάει καλά στο Παγκόσμιο Κύπελλο.
Στην Ελλάδα δεν υπάρχει, πια, σύλλογος διαθέσιμος (ούτε λόγος για Ολυμπιακό ήΠαναθηναϊκό) οπότε σκέφτεται το ενδεχόμενο να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στην …ξενιτιά. Μιλάμε, άλλωστε, για έναν ποδοσφαιριστή που έχει παίξει ξανά εκτός Ελλάδας (Μπενφίκα 2006-2009) και που έχει τονίσει πολλές φορές δημοσίως ότι οι ταλαντούχοι Έλληνες ποδοσφαιριστές πρέπει να φεύγουν στο εξωτερικό και πως δεν συγκρίνονται οι συνθήκες στο ποδόσφαιρο στην Ευρώπη με τη χώρα μας.
Πηγή : sportdog.gr











