Έλεγχος στην υπόθεση του Στέρλινγκ Μπράουν

Η Επιτροπή Πυργκαγιάς και Αστυνομίας του Μιλγουόκι ζήτησε να κάνει έλεγχο στην σύλληψη του Στέρλινγκ Μπράουν από τις αστυνομικές αρχές της πόλης.

Ένα παράνομο παρκάρισμα ήταν αρκετό για να οδηγήσει στην σύλληψη του Στέρλινγκ Μπράουν από την αστυνομία του Μιλγουόκι.

Τα όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για τη μεταχείριση του παίκτη των Μπακς από τα όργανα της τάξης σόκαραν, όπως και οι εικόνες από τα σημάδια στο σώμα του.

Πλέον, η Επιτροπή Πυργκαγιάς και Αστυνομίας της πόλης (Milwaukee Fire and Police Commission) θα ερευνήσει διεξοδικά την υπόθεση.

Η Επιτροπή έγραψε επιστολή στον Αρχηγό Αλφόνσο Μοράλες, ζητώντας τον έλεγχο και τα βίντεο από τις κάμερες που είχαν οι αστυνομικοί πάνω τους. Στο εν λόγω υλικό καταγράφεται η συμπεριφορά τους στον Μπράουν, ενώ ακούγονται συζητήσεις για την πιθανή αντίδραση των ΜΜΕ.

Σε τρεις αστυνομικούς έγινε επίπληξη και τέθηκαν σε διαθεσιμότητα από 2 ως 15 ημέρες.

Πηγή: gazzeta.gr