Ένα τέρμα ήταν αρκετό
Με τη μπάλα να καταλήγει μόλις μια φορά στα δίχτυα τελικός νικητής στην αναμέτρηση Ίκαρος Νεάπολης – Θύελλα Ελάτειας ήταν οι φιλοξενούμενοι που επικράτησαν με 0 – 1. “Χρυσός” σκόρερ από πλευράς φιλοξενούμενων ο Ζάρρας Βασίλης που συνεχίζει και εντυπωσιάζει με την παρουσία του πετυχαίνοντας σημαντικά τέρματα. Παράλληλα αυτή τη φορά αξίζει ιδιαίτερη μνεία και στο αμυντικό δίδυμο της Ελάτειας με Γουγουλιά και Στογιάννο να κρατούν μακριά τους επιθετικούς του Ίκαρου. Από την άλλη η ομάδα της Νεάπολης τα έχει και με τη διαιτησία καθώς ακύρωσε τέρμα των γηπεδούχων για οφσάιντ.
Με αυτή τη νίκη η Θύελλα Ελάτειας είναι πολύ κοντά στις πρώτες θέσεις και μπορεί να διεκδικήσει ακόμα και την κορυφή του τρίτου ομίλου. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 34 βαθμούς όσες και ο Άγιος Θωμάς, αλλά έχοντας πραγματοποιήσει και το ρεπό. Στην αντίπερα όχθη ο Ίκαρος Νεάπολης βρίσκεται μία θέση πιο κάτω, στην τέταρτη θέση με 29 βαθμούς.
Η πρώτη φάση ανήκει από πλευράς φιλοξενούμενων όταν στο 15′ ο Τσιάκος έγινε αποδέκτης της μπάλας και βρήκε τον κατάλληλο χώρο για να δοκιμάσει το σουτ από πλεονεκτική θέση, αλλά με τη μπάλα να μην του κάνει το χατίρι και να περνά άουτ, χωρίς να απειληθεί η εστία του Πάτρα.
Δέκα λεπτά μετά ήταν η σειρά του Ζάρρα Βασίλη να ανοίξει το σκορ για την ομάδα της Ελάτειας. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής βγήκε γρήγορα στην επίθεση και από πλάγια θέση αριστερά δεν σημάδεψε σωστά με την μπάλα να περνά δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων και το 0 – 0 να παραμένει στην αναμέτρηση.
Η απάντηση των γηπεδούχων στις χαμένες ευκαιρίες της Ελάτειας ήρθε με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού. Συγκεκριμένα στο 30ο λεπτό ο Μητσιάκος δοκίμασε ένα σουτ έξω από την περιοχή με τον Κωστή όμως να είναι σε ετοιμότητα και να αποκρούει το σουτ του ποδοσφαιριστή.
Τελικά το σκορ κατάφεραν να ανοίξουν οι φιλοξενούμενοι λίγο πιο μετά. Ο Βασίλης Ζάρρας ότι δεν κατάφερε νωρίτερα το πέτυχε στο 33′. Και πάλι από πλάγια αριστερά βρήκε το χώρο για “οπλίσει” και σκοράρει με σουτ, με τη μπάλα να μπαίνει από το παραθυράκι της εστίας του Πάτρα και να αναπαύεται για λίγο στα δίχτυα της ομάδας του Ικάρου.
Αμέσως μετά και οι γηπεδούχοι κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία, αλλά με τον διαιτητή να έχει άλλη άποψη και το τέρμα να μην καταλογίζεται ποτέ. Η ομάδα της Νεάπολης κατάφερε να πετύχει το γκολ, αλλά ο επόπτης σήκωσε το σημαιάκι και υπέδειξε το οφσάιντ, με τους γηπεδούχους να δείχνουν έντονα τη δυσαρέσκεια γι’ αυτή την απόφαση.
Το δεύτερο μέρος είχε να επιδείξει από μία καλή ευκαιρία για κάθε ομάδα. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού ο “συνήθης ύποπτος” Βασίλης Ζάρρας από τα αριστερά γι’ ακόμα μία φορά επιχείρησε το σουτ με τη μπάλα να περνά δίπλα από το κάθετο δεξί δοκάρι. Ενώ αντίθετα ο Ίκαρος έχασε τεράστια ευκαιρία για να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας όταν στο 75′ σε κενή εστία ο Αβραμούλης σούταρε άουτ, με το τελικό σκορ να είναι το 0 – 1.
Οι Συνθέσεις
Ίκαρος Νεάπολης (Αντώνης Μπουχλαριώτης): Πάτρας, Συμεωνίδης, Βαεννάς (50′ Κότσιρας), Παπαευαγγέλου, Κοσμάς, Μπουχλαριώτης, Αβραμούλης, Καραγιάννης, Καλόγηρος (60′ Ευαγγέλου), Μητσιάκος Χ., Μητσιάκος Τ.
Θύελλα Ελάτειας (Θανάσης Κούκος): Κωστής, Στογιάννος, Γουγουλιάς, Σολωμός, Δεληγιάννης, Γεωργαντάς, Κίτσιος, Κολονιώτης (80′ Ζιάκας), Ζάρρας Β., Τσιάκος (75΄Κοσμάνος), Χατζής (70′ Μανταλίν).
Διαιτητική Τριπλέτα
Βασιλός, Κοντοβασίλης Ν., Κοντοβασίλης Γ.











