Έπαιρνες… Παρουσίες!

Σε ένα ματς που πολλοί το χαρακτήριζαν… παρωδία (δικαίως), ο κόσμος… απουσίαζε από τις εξέδρες του Αλκαζάρ. Και πως να μη λείπει δηλαδή, όταν πρόκειται για ένα ματς που φοβάσαι ότι η ομάδα σου μπορεί να χάσει;

Και εξηγώ. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που λέγανε πως η ΑΕΛ, θα κάτσει να… χάσει! Γιατί; Μα φυσικά, γιατί ο… ηττημένος του αγώνα θα έπαιζε εντός έδρας στον επόμενο νοκ – άουτ αγώνα μεταξύ τους! Λογικό. Το ματς θα ήταν σίγουρα πιο εύκολο, ενώ θα είχες και έσοδα από τα εισιτήρια!

Μην ξεχάσετε να ψηφίσετε για τον καλύτερο παίκτη του 2013 και την «χρυσή» μπάλα, πατώντας εδώ.

Ήταν ένα ματς, το οποίος σίγουρα δεν είχε τόσο ενδιαφέρον, όσο τα άλλα ματς της ΑΕΛ. Αυτό φάνηκε και από το… αρνητικό ρεκόρ προσέλευσης για φέτος. Ωστόσο δεν ήταν μόνο αυτό. Σίγουρα έπαιξε ρόλο και πως σήμερα ήταν ανοιχτά οι αγορές, και βέβαια η ώρα δεν βοηθούσε καθόλου.

Ωστόσο η ΑΕΛ έπαιξε για την ιστορία της, πήρε την νίκη και πλέον θα ταξιδέψει στην Κοζάνη για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Και ελπίζουμε, ο συγκεκριμένος αγώνας να αποτελεί μία εξαίρεση και στη συνέχεια ο κόσμος να βρίσκεται στο Αλκαζάρ και να βοηθάει την ομάδα να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει.