Ο Παναθηναϊκός «καίγεται» για ρευστό μετά την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να οδηγήσει τον σύλλογο σε ένα παιχνίδι με την… φωτιά της οικονομικής καταστροφής, ωστόσο, δύο από τα πιο σημαντικά του περιουσιακά στοιχεία είναι πολύ πιθανό να φύγουν ως ελεύθεροι το επόμενο καλοκαίρι.
Ο λόγος για τον Ρόμπιν Λουντ και τον Ροντρίγκο Μολέδο. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή είναι σχεδόν απίθανο να ανανεώσει το συμβόλαιό του ενώ από το καλοκαίρι υπάρχει το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του.
Όσον αφορά τον Φινλανδό μέσο, υπάρχουν κάποιες πιθανότητες αλλά είναι ελάχιστες. Ο μάνατζερ του διεθνή άσου που είναι βασικότατος στο «τριφύλλι» θα έρθει τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα και θα έχει συνάντηση με την διοίκηση του Παναθηναϊκού που θα προτείνει το νέο συμβόλαιο. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει διάθεση παραμονής ούτε και από τον Λουντ, ειδικά με την κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο θα ήταν… παράλογο κάτι αντίθετο!
Όπως και να’χει το «τριφύλλι» θα προσπαθήσει μέχρι τέλους και τις δύο περιπτώσεις…











