Έφτασε κοντά, αλλά…
Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης αν και προηγήθηκε με αντίπαλο τα Τρίκαλα με 1 – 0, τελικά δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με 1 – 2, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από την συνέχεια του Κυπέλλου.
Γράφει ο Μπάμπης Βασιλείου
Ο αγώνας είχε καθ’όλη την διάρκεια του πολύ καλό ρυθμό. Πρώτοι απείλησαν οι φιλοξενούμενοι στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Σαχινίδης σούταρε, αλλά ο Νούσιας μπλόκαρε σταθερά την μπάλα. Ενώ η απάντηση του Οικονόμου ήρθε στο 14΄όταν ο Γκουντρουμπής έκανε και αυτός το σουτ, όμως ο αντίπαλος γκολκίπερ απέκρουσε.
Φτάνοντας έτσι στο 22ο λεπτό, όταν οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν. Ο Κουλτσιάκης έκανε δυνατά το πλάγιο άουτ, η μπάλα έφτασε στον Γκουντρουμπή, ο οποίος δεν αστόχησε από κοντά και με πλασέ “άνοιξε” το σκορ για την ομάδα του! Ωστόσο η χαρά των “πράσινων” δεν κράτησε μέχρι την ανάπαυλα.
Και αυτό γιατί στο 33΄τα Τρίκαλα ισοφάρισαν το ματς. Ο Μηνάς μετά από ατομική προσπάθεια σέντραρε και ο επερχόμενος Ρέτζιλας με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι σαν να μην έφτασε αυτό στο 44΄ολοκλήρωσαν την ανατροπή. Ο Μηνάς και πάλι σέντραρε και αυτήν την φορά ο Σαχινίδης με το κεφάλι έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του με 1 – 2.
Σκορ το οποίο παρέμεινε μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος τώρα ο Οικονόμος Τσαριτσάνης πίεσε για να φτάσει στην ισοφάριση. Όμως στάθηκε άτυχος στο 56΄όταν από πλάγιο του Κουλτσιάκη, ο Μανακούσιος έπιασε την κεφαλιά, με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Στην συνέχεια τίποτα δεν άλλαξε με τον Οικονόμο να γνωρίζει την ήττα – αποκλεισμό.
Οι Συνθέσεις
Οικονόμος Τσαριτσάνης (Κώστας Κατσάρας): Νούσιας,Παπαιωάννου,Καλφούντζος,(54’Μανακούσιος), Μάντζιος, Κουμπούρας, Χάμος, Νάνος, Μπάμπαλης, Κουλτσιάκης, Καραγκούνης (77′ Σενκάι), Γκουντρουμπής (46 Μπλατσέρι).
Α.Ο. Τρίκαλα (Άγγελος Διγκόζης): Ντάσκας, Σκούπρας, Κουτσόπουλος, Στούμπος, Παπαευθυμίου, Μπασιάκας, Σαχινίδης, Καμπλιώνης (67′ Μοσχάκης), Ρεντζιλάς (54′ Καραγιάννης), Μηνάς, Κουλούρης (60′ Γεωργίου).











