Έφτασε κοντά στην νίκη η Κρανιά!

Λίγο έλλειψε ο Δευκαλίων Κρανιάς να κάνει το πρώτο τρίποντο της χρονιάς καθώς αν και προηγήθηκε με 0 – 2 του Ατρομήτου στο Δασοχώρι, τελικώς δεν κατάφερε να φύγει ούτε καν με τον βαθμό της ισοπαλίας μιας και αυτός χάθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, μαζί με τις πολλές χαμένες ευκαιρίες και των δύο ομάδων.

Στο 25′ ο Λιάκος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για λογαριασμό των φιλοξενουμένων με δυνατό σουτ στην κίνηση ενώ στο 40′ ο Προβίδας με προβολή έκανε το 0 – 2 για την ομάδα της Κρανιάς που έχει μόλις έναν βαθμό στο τρέχων πρωτάθλημα και λίγο έλλειψε να κάνει την έκπληξη.

Η αντεπίθεση των γηπεδούχων άρχισε πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 44′ ο Πάρης Παλάντζας από θέση πλάγια αριστερά με διαγώνιο σουτ μείωσε σε 1 – 2, σκορ που αποτέλεσε και σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έφεραν σε πρώτη φάση το παιχνίδι από την αρχή στο 60′ με σουτ – “βολίδα” του Ζαμπούλη στο παραθυράκι της εστίας του Παπακωνσταντίνου, ενώ στο 72′ έπειτα από έξοχη ασσίστ του Ζαμπούλη ο Παππάς έκανε το 3 – 2.

Πέραν των τριών τερμάτων οι γηπεδούχοι είχαν σωρεία χαμένων ευκαιριών με τους Ζαμπούλη στο 55′, 64′ και 68′, Νίκος Παλάντζα στο 67′ και 78′, καθώς επίσης και χαμένο πέναλτι στο 88′ με τον Μπιρμπίλη.

Οι Συνθέσεις

Ατρόμητος Δασοχωρίου (Παναγιώτης Παππάς): Βάνης, Θανασάρας (75′ Ξεφτόγκας), Αλεξναδρής, Γκουντάρας, Κανοτίδης, Παλάντζας Ν., Κωσταρέλος (65′ Κυρίτσης), Ζαμπούλης, Παλάντζας Π., Παππάς, Μπιρμπίλης.

Δευκαλίων Κρανιάς: Παπακωνσταντίνου, Μπατσίλας Θ., Γαλάνης, Κοντοτάσιος (65′ Μπατσίλας Αθ.), Καγιάσκας, Λιάκος, Μαδγκάνης, Δαγκλής Δ., Προβίδας, Μαδγκάνης Αθ., Τσαουσίδης.