Ήττα για τη Κ19 της ΑΕΛ
Την ήττα με σκορ 4 – 1 δέχθηκε η Κ19 της ΑΕΛ από την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Κ19.
Το συγκρότημα του Μίλτου Ζιάκα παρέμεινε στους δέκα τρεις βαθμούς και την όγδοη θέση της βαθμολογίας, ενώ από τη πλευρά του ο ΠΑΟΚ συνεχίζει στη πρώτη θέση έχοντας είκοσι εννέα βαθμούς.
Η ΑΕΛ «άνοιξε» το σκορ στο 27′ με τον Καμπέρη, ωστόσο ένα λεπτό αργότερα έγινε το 1 – 1 με τον Πουρναρά να σκοράρει για τον ΠΑΟΚ.
Στο 60′ και το 67΄ ο Τζόλης, με δύο δικά του τέρματα, έκανε το 3 – 1, για να γίνει το τελικό 4 – 1 με τον Τσοπούρογλου στο 70ο λεπτό του αγώνα.
Οι Συνθέσεις
ΠΑΟΚ: Μπαλωμένος, Παναγιώτου (59′ Κούτσιας), Μιχαηλίδης , Καλουτσικίδης, Τάχατος, Τσιγγάρας , Δούμτσης (66′ Γκορτεζιάνι), Θεοδωρίδης, Πιπιλιάρης (46′ Τζόλης), Πουρναράς (66′ Τσοπούρογλου), Πανίδης (59′ Γρόσδης)
ΑΕΛ (Μίλτος Ζιάκας): Μισυρλής, Τέλιος, Μπουζούκης, Φουρκιώτης, Σούμπασης, Καμπέρης, Μαλάκος, Κορτσάρι, Χαλάτσης, Πινακάς, Ζαχαράκης.
Αγωνίστηκαν και οι: Σταμάτης, Μιλτιάδης, Δάκτυλας.











