Ήττα μέσα σε τρία λεπτά!
Παρότι βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο 43′ με σκόρερ τον Σάντι Κρίζμαν, η ΑΕΛ δεν κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το γήπεδο της Λιβαδειάς όπου δέχθηκε την ήττα με 2 – 1, όπου και δέχθηκε δύο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο σε τρία λεπτά!
Η ΑΕΛ φιλοξενήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο της Λιβαδιάς στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής, εκεί όπου αντιμετώπισε τον Λεβαδειακό, με στόχο να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες, μετά και τη νίκη απέναντι σε Πλατανιά και ΑΕΚ, έχοντας δύο διαδοχικές νίκες στο πάγκο με τον Ράτκο Ντόστανιτς.
Δυνατός αέρας και πρώτη φάση για Λεβαδειακό
Ο δυνατός αέρας που υπήρχε στο γήπεδο δυσκόλεψε αρχικά τη προσπάθεια των παικτών των δύο ομάδων για να δημιουργήσουν ευκαιρίες στις αντίπαλες εστίες. Η πρώτη καλή φάση στον αγώνα σημειώθηκε στο 8ο λεπτό και ήταν για τον Λεβαδειακό.

Ο Σουμπίνιο τροφοδότησε με κάθετη πάσα τον Γιακουμάκη, εκείνος πέρασε τον Μπόζοβιτς, η μπάλα πήγε προς τα πλάγια και ο φορ των γηπεδούχων στο 8ο λεπτό δεν κατάφερε να πετύχει γκολ, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.
Νέα ευκαιρία για τον Λεβαδειακό στο 15′. Ο Σουμπίνιο συνδυάστηκε ωραία με τον Μαρκόφσκι και ο πρώτος σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με τον Μλάντεν Μπόζοβιτς να αντιδρά σωστά και να βγάζει τη μπάλα σε κόρνερ.
Χορηγοί Μετάδοσης

Από ευκαιρία σε ευκαιρία οι γηπεδούχοι, όπου απείλησαν και στο 17ο λεπτό. Ο Γιουσούφ βρήκε τον Τριποτσέρη μέσα στη περιοχή της ΑΕΛ και ο κεντρικός αμυντικός των «πρασίνων» σούταρε, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Μπόζοβιτς.
«Άγγιξε» το γκολ με Περόνε, είπε «όχι» σε πέναλτι της ΑΕΛ
Η πρώτη καλή ευκαιρία για την ΑΕΛ στον αγώνα σημειώθηκε στο 21ο λεπτό, ενώ στο 33′ ο κ. Μπλάνας αρνήθηκε πέναλτι στον Λεοζίνιο σε μαρκάρισμα από τον Αντιλέχου.
Ο Μίλος Ντέλετιτς σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Δημήτρης Σωτηρίου απέκρουσε αρχικά και ο Εμμάνουελ Περόνε που βρέθηκε στη πορεία της μπάλας τη «τσίμπησε», με αυτή να κατευθύνεται προς τα δίχτυα, όμως ο Ζαραδούκας κατάφερε να τη διώξει στη κυριολεξία πάνω στη γραμμή και να κρατήσει το μηδέν για τον Λεβαδειακό.

Στο 33′ του αγώνα η ΑΕΛ βρέθηκε μέσα στη περιοχή του Λεβαδειακού και «φώναξε» για πέναλτι. Συγκεκριμένα, ο Λεοζίνιο βρέθηκε σε θέση βολής κι ενώ ήταν έτοιμος να σουτάρει ο Αντιλέχου τον έβγαλε εκτός θέσης και ο κ. Μπλάνας αρνήθηκε να δείξει το σημείο του πέναλτι υπέρ των «βυσσινί».
Χτύπησε και πάλι ο Κρίζμαν, 0 – 1!
Το παιχνίδι παρότι δεν είχε γκολ μέχρι το 43′, είχε πολύ καλό ρυθμό και η μπάλα πήγαινε πάνω – κάτω, με αποτέλεσμα να σημειωθεί τέρμα λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρος. Η ΑΕΛ αξιοποίησε τη δεύτερη της ευκαιρία και πήρε προβάδισμα με σκόρερ τον Σάντι Κρίζμαν!

Ο Τάσος Λαγός εκτέλεσε το φάουλ που κέρδισαν οι «βυσσινί» στο χώρο του κέντρου, ο Περόνε πήρε τη πρώτη κεφαλιά και με πλασέ ο Κρίζμαν αφού η μπάλα βρήκε στο σώμα του Τριποτσέρη, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σωτηρίου για το 0 – 1!
Ανατροπή σε τρία λεπτά!
Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Λεβαδειακός είχε νέα ευκαιρία και έφθασε κοντά στην ισοφάριση του σκορ με τον Γιακουμάκη. Ο Τσαμπούρης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Γιακουμάκης πήρε τη κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και με διπλή προσπάθεια ο Μλάντεν Μπόζοβιτς έδιωξε κι ενώ η μπάλα βρήκε και στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του.

Στην επόμενη όμως φάση και στο 60′, ο Λεβαδειακός πέτυχε τέρμα και έφερε το ματς στα ίσια. Ο Σουμπίνιο εκτέλεσε φάουλ από το χώρο του κέντρου και μπροστά, ο Μλάντεν Μπόζοβιτς έκανε λάθος εκτίμηση της μπάλας και αυτή κατέληξε στα δίχτυα της ΑΕΛ για το 1 – 1.
Στο 63′ ο Λεβαδειακός γύρισε το εις βάρος του σκορ και μπήκε μπροστά στο σκορ. Οι γηπεδούχοι βγήκαν ωραία στην αντεπίθεση με τον Σουμπίνιο να τροφοδοτεί τον Μαρκόφσκι κι ενώ ο Γιακουμάκης άφησε τη μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του, με τον υψηλόσωμο επιθετικό να πετυχαίνει το 2 – 1 στέλνοντας με πλασέ τη μπάλα στα δίχτυα του Μπόζοβιτς.
Κακοί στη συνέχεια οι «βυσσινί»
Η ΑΕΛ δεν κατάφερε ποτέ να πετύχει κάτι ουσιαστικό στη συνέχεια του αγώνα, καθώς δυσκολεύονταν να δημιουργήσουν φάση και οι παίκτες του Ζοζέ Ανιγκό έβγαιναν συνεχώς στην αντεπίθεση για να πετύχουν κι άλλο τέρμα.
Με αποκορύφωμα τη φάση του 83ου λεπτού, όπου ο Τριποτσέρης από κοντά έφθασε κοντά στο γκολ, όμως ο Μλάντεν Μπόζοβιτς με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε τη μπάλα.

Η μόνη καλή ευκαιρία της ΑΕΛ που σημειώθηκε στο δεύτερο μέρος αποτελεί η φάση του 86ου λεπτού όπου ο Βασίλης Ρέντζας έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Περόνε πήρε τη κεφαλιά και ο Σωτηρίου μπλόκαρε τη μπάλα.
Τελικά, τίποτε δεν άλλαξε στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού και η ΑΕΛ δέχθηκε την ήττα με 2 – 1 από τον Λεβαδειακό κι ενώ βρέθηκε μπροστά στο σκορ με τον Σάντι Κρίζμαν.
Οι Συνθέσεις
Λεβαδειακός (Ζοζέ Ανιγκό): Σωτηρίου, Τσαμπούρης, Τριποτσέρης, Αντιλέχου, Ζαραδούκας (61′ Καραχάλιος), Μητρόπουλος, Νιάσε, Γιακουμάκης, Σουμπίνιο (80′ Καθάριος), Γιουσούφ (70′ Σαβαντόγκο), Μαρκόφσκι.
ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Μπόζοβιτς, Μασούρας, Χούμπτσεφ (82′ Μόρας), Ζίζιτς, Γιοβάνοβιτς, Λαγός, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς (75′ Μλαντένοβιτς), Λεοζίνιο (69′ Ρέντζας), Κρίζμαν, Περόνε.
Διαιτητική Τριπλέτα
Μπλάνας (Μεσσηνίας), Πήττας (Ηλείας), Παλαμιδάς (Λακωνίας).











