Ήττα με ανατροπή στην Ξάνθη

Την ήττα γνώρισε στην Ξάνθη η ΑΕΛ Κ20, χάνοντας από την τοπική ομάδα με 4 – 1. Εάν και προηγήθηκε στο σκορ νωρίς στο παιχνίδι οι “βυσσινί” του Μίλτου Ζιάκα στην συνέχεια του αγώνα έριξαν την απόδοση τους, χάνοντας τελικά με ένα βαρύ σκορ.

Μόλις στο 6ο λεπτό μετά από όμορφη ατομική προσπάθεια, ο Κώστας Μακρής άνοιξε το σκορ για την ΑΕΛ, χάνοντας άλλες δύο καλές στιγμές για να κάνει τα τέρματα της ομάδας του, δύο.

Η ομάδα της Ξάνθης ανέβασε στροφές προς το φινάλε του πρώτου μέρους και έφτασε στο 1 – 1 μετά από επιτυχημένο πλασάρισμα του Κώστα Κώστα σε τετ – α – τετ με τον Παναγιώτη Παϊτέρη.

Στην επανάληψη ο Νίκος Σαμπανίδης στο 81′ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του, κάνοντας παράλληλα και την ολική ανατροπή. Στο 88′ ο Μελισσόπουλος ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3 – 1, ενώ στο 90’+2′ ο Κώστας Κώστας από την άσπρη “βούλα” διαμόρφωσε το τελικό 4 – 1.

Οι Συνθέσεις

Ξάνθη (Περικλής Καλογιάννης): Δεμένικος, Χασάνογλου, Ψεμματάς, Βαφειάδης, Σβάρνας, Τσέλα, Παπαδόπουλος, Κώστας, Μελισσόπουλος (88′ Καλαϊτζίδης), Καπτέλι (65′ Καλογιάννης), Σαμπανίδης (88′ Τζιβανόπουλος).

ΑΕΛ (Μίλτος Ζιάκας): Παϊτέρης, Αναγνώστης, Κυρίτσης Γ., Ναλμπάντης, Καλούσης, Κυρίτσης Θ., Γεωργακόπουλος, Καραλούλης, Κεϊτά, Νούσιος, Μακρής.

Αγωνίστηκαν και οι: Δερμιτζάκης, Χατζής, Τζέκα.