Αβραάμ: “Να κάνουμε την ΑΕΛ και πάλι μεγάλη”
Δηλώσεις στο ραδιόφωνο της ΑΕΛ έκανε ο Ανδρέας Αβραάμ, αναφερόμενος στους στόχους, στον κόσμο και τη δουλειά που γίνεται μέχρι στιγμής.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανδρέα Αβραάμ:
«Εδώ οι εγκαταστάσεις είναι πολύ καλές. Δουλεύουμε και προσπαθούμε να κάνουμε μια καλή ομάδα. Πιστεύω ότι όλα καλά θα πάνε.Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να κάνουμε μια ομάδα που θα είναι αγαπημένη. Αυτό είναι το πιο σπουδαίο κομμάτι για εμάς!
Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν στην πρώτη προπόνηση του συλλόγου και τους ζητάμε να είναι πάντα μαζί μας, ώστε να κάνουμε και πάλι την ομάδα μεγάλη στη Σούπερ Λιγκ. Εμάς οι στόχοι μας ταυτίζονται με την ομάδα και αυτό ισχύει για όλα τα παιδιά.
Εμείς εδώ προσπαθούμε να κάνουμε μια ομάδα που θα γουστάρει να παίζει ποδόσφαιρο και θα γουστάρει ο κόσμος να έρχεται να την βλέπει.»Αστειευόμενος και με χιουμοριστικό ύφος προς το τέλος της συζήτησης είπε πως πρέπει να κλείσει τη συνομιλία διότι ο Άγγελος Αναστασιάδης δείχνει βίντεο στους παίκτες και αν αργοπορήσει θα «φάει ξύλο».











