Αγωνιστική ρεβάνς για την Χαραυγή
Την ρεβάνς της ήττας της στο Στόμιο πήρε η Χαραυγή, η οποία επιβλήθηκε του Θερμαϊκού με 2 – 1 παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με το ξεκίνημα του παιχνιδιού.
Η μεγάλη νίκη των γηπεδούχων,όμως, ήταν το ότι – παρά τα όσα φημολογούνταν – δεν σημειώθηκε το παραμικρό έκτροπο και όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο του Θεσσαλικού παρακολούθησαν αποκλειστικά μία ποδοσφαιρική αναμέτρηση. Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα, ο Κώστας Αλβανός αιφνιδίασε τους γηπεδούχους γράφοντας το 0 – 1, για να ισοφαρίσει στο 36′ ο Ζήσης Τσανάς με διαγώνιο σουτ αξιοποιώντας την ενέργεια του Πούλιου.
Το τελικό 2 – 1 διαμορφώθηκε στο 76′, όταν καταλογίστηκε πέναλτυ στην ανατροπή του Παππά από τον τερματοφύλακα Δημερά, και ο αρχηγός των “πρασίνων” Γιάννης Ρουμελιώτης από τα 11 μέτρα ευστόχησε. Εύκολη ήταν η διεύθυνση του παιχνιδιού για τις διαιτητικές ικανότητες του Θανάση Τζήλου, που – πάντως – δέχθηκε τις διαμαρτυρίες των νικητών ότι στο 76′ δεν απέβαλε τον Δημερά που αποστέρησε προφανή ευκαιρία επίτευξης τέρματος, ενώ στην ίδια φάση ο α΄ βοηθός Πατσιούρας (είχε αρκετή “πίεση” ευρισκόμενος μπροστά από τον πάγκο των γηπεδούχων) καθυστέρησε αισθητά να κατευθυνθεί προς την επιβαλλόμενη από τον κανονισμό θέση, δημιουργώντας αμφιβολίες για το αν η παράβαση διαπράχθηκε εκτός επανορθωτικής περιοχής.
Πολύ καλός ήταν ο β΄ βοηθός Γρηγόρης Δήμου.
Οι Συνθέσεις
Χαραυγή (Δημήτρης Παππάς): Καρανίκας, Γεράσης, Νιαβής (90’+ 2′ Τζιαφέτας), Δημητριάδης, Δήμος, Καρέλιας, Ρουμελιώτης, Παππάς, Τσανάς Ζ., Πούλιος, Πιππής.
Θερμαϊκός Στομίου (Κώστας Ξαφάρας): Δημεράς Αντ., Λιάπης, Τσικούρας, Τοπάλης, Παλάκας, Τσιτσιούμης (72′ Δεσπότης), Ταπατάς, Θεοδώρου, Ξαφάρας Κ., Αλβανός (84′ Τσιάρας), Διαμαντής.
Συνοπτικά τα Αποτελέσματα:
Ελάτεια – Πουρνάρι 1 – 4
Ομόλιο – Φλόγα Ευαγγελισμού 4 – 3
Χαρυαγή – Στόμιο 2 – 1
«Μελίνα Μερκούρη» – Καλαρρύτες 0 – 0
Λύκοι Λάρισας – Διογένης Λάρισας 4 – 1
Δασοχώρι – Προμηθέας 6 – 1
Η Βαθμολογία (20η Αγωνιστική)
1. Δασοχώρι 66 – 19 47
2. Στόμιο 46 – 21 44
3. Λύκοι Λάρισας 49 – 20 44
4. Πουρνάρι 47 – 14 43
5. Χαραυγή 31 – 19 38
6. Διογένης 33 – 51 26
7. «Μελίνα Μερκούρη» 25 – 26 23
8. Ομόλιο 37 – 37 20
9. Ελάτεια 25 – 51 17
10. Φλόγα Ευαγγελισμού 30 – 53 13
11. Καλαρρύτες 16 – 49 11
12. Προμηθέας 19 – 65 8
* Το Δασοχώρι και ο Ηρακλής Ομολίου ξεκίνησαν με – 2 βαθμούς.











