Αδιανόητο: Οι διαιτητές μπερδεύτηκαν απ’ την εστία και δεν μέτρησαν καθαρό γκολ σε αγώνα μπαράζ ανόδου στη Γ’ εθνική

Μία σπάνια φάση εκτυλίχθηκε στην αναμέτρηση Άρης Φιλιατών – Αναγέννηση Άρτα για την τελευταία αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική, με την μπάλα να χτυπάει στη συμβολή που στηρίζει στα δίχτυα και τους διαιτητές να θεωρούν πως χτύπησε στο δοκάρι.

Ο Άρης Φιλιατών αντιμετώπισε την Αναγέννηση Άρτα για τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική, με τους γηπεδούχους να επικρατούν 2-1. Ο Άρης κανονικά θα έπρεπε να έχει πετύχει κι άλλο γκολ, ωστόσο αυτό δεν μέτρησε ποτέ.

Έπειτα από εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε την γραμμή και χτύπησε στη συμβολή που στηρίζει τα δίχτυα. Ωστόσο, ο διαιτητής και ο επόπτης μπερδεύτηκαν και θεώρησαν πως η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι.

Πηγή: Sport24.gr