ΑΕΚ: Ο Μελισσανίδης δίνει μπόνους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος σε όλα τα στελέχη και τους υπαλλήλους της ΠΑΕ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποφάσισε να χορηγηθεί μπόνους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος σε όλα τα στελέχη και τους υπαλλήλους της ΠΑΕ ΑΕΚ, εκτός από το πριμ που θα δοθεί στους παίκτες βάση εσωτερικού κανονισμού.

Η ΑΕΚ κατέκτησε το 13ο πρωτάθλημα της ιστορίας της και το γιόρτασε στη νέο της σπίτι στη Νέα Φιλαδέλφεια, μετά την τεσσάρα με τον Βόλο, με τους φίλους της Ένωσης να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν και αυτός ιδιαίτερα χαρούμενος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και με απόφασή του θα μοιραστεί μπόνους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος σε όλα τα στελέχη και τους υπαλλήλους της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ.

Φυσικά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος προβλέπεται και πριμ για το αγωνιστικό τμήμα με βάση τον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας.

Πηγή: Sport24.gr